Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kaçış~2 | Revir

YazarMesaj
Lena H. Bryce
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Lena H. Bryce

Kaçış~2 | Revir Empty
MesajKonu: Kaçış~2 | Revir   Kaçış~2 | Revir Icon_minitimeC.tesi Tem. 23, 2011 9:47 am

Gözlerimi açtığımda kendimi revirde buldum. Yumuşak sedyede rahatsızlıkla uzanırken, hemşire bana nektar içirmeye çalışıyordu. Nektarı içmek üzerede yatakta doğrulurken, sırtıma bir acı saplandı. Dün geceki Harpy' nin hançer sapladığı yer olmalıydı sızlayan. Sırtımı yastığa dayayıp nektarı yudumlamaya başladım. O sırada içeri Tom girdi. Kolu bandajla sarılmıştı; ama genel olarak iyi gözüküyordu. Yan sedyeye oturdu ve '' Dün hayatımı kurtardığın ve suratıma yumruk attığın için teşekkür ederim.'' dedi. Ona ''Önemli değil, kurtarılmayı ve yumruğu hak etmiştin. '' dedim dalga geçercesine. Bu söylediklerime bozulmuş gibi görünüyordu. Harika, amacıma ulaşmıştım!

Kendisi de biraz nektar içtikten sonra hemşireden durumumu öğrenip kapıya yöneldi. Çıkmadan önce ''A, bu arada! Seni buraya kadar ben taşıdım. '' dedi. Şeytani bir sırıtışla. Öfkeyle homurdandım ve ona 'Öldün sen.' bakışı attım. Sağlıklı olsaydım alnının ortasına ok atmaktan hiç çekinmezdim.

Kaçış~2 | Revir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yine revir, yine yara... Ama bu sefer yanımda bir arkadaş
» Kaçış.
» Kaçış ~1
» Kaçış......
»  Kaçış