Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Görev 73. C.tesi Tem. 09, 2011 9:34 pm | |
| Bu görevi yapmak için bir tane melez arıyorum. Ama sürekli aktif olabilen biri tabii ki tercihim. Çünkü hemen başlayıp kısa sürede bitirmek istiyorum. Kurgu konusunda da henüz bir şey düşünmedim. Görevi yapacağım melez ile bir kurgu bulmayı umuyorum. 73. Serbest Kurgu Uğranması gerken mekanlar: 1) Cirit Sahası 2) Tırmanma Duvarı 3) Pegasus Ahırları 4) Olimpos Konseyi 5) Canavarlar Denizi 6) Poseidon'un Sarayı Kriterler: *Maceraya en fazla 2 kişi katılabilir. *Rp en az 40 post sürmelidir. | |
|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Görev 73. C.tesi Tem. 09, 2011 9:40 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Görev 73. C.tesi Tem. 09, 2011 9:43 pm | |
| Tamam o zamaan. Şimdi sıra en zor şey de. Kurgu bulmamız lazım. | |
|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Görev 73. C.tesi Tem. 09, 2011 10:24 pm | |
| Bu o kadar da kolay değil tabii, ehe Bak şimdi, ilk iki mekan için bir kurgu buldum. 1) Cirit Sahası 2) Tırmanma Duvarı Bir yarış gibi bir şey olur yaptığımız. Sonrası için de buldum ama biraz saçma işte. Ama görev görevdir. Bir görevli pegasusların çılgına döndüğünden bahsederek gelir tırmanma duvarındayken biz. Merak ederiz ineriz falan. Biz gelince pegasuslar durur. Sonra işte bir tanesi dile gelir, bize olayı anlatır. Olay şu bak. Poseidon Eros'u kandırıp oklarından birini almak ister, sonra Demeter'i de kendine aşık etmek ister, bir zamanlar onu istemişti de Demeter ondan kaçmıştı ya. Poseidon şey düşünür. Ben Eros'un kızıyım ya, Eros da oklarıyla birini birine aşık edebiliyor, bir tanrıyı bile yani. Eros da oklarını Canavarlar Denizi'nde saklamış. Eros'un kızının kendisine yardım edeceğini düşünerek bizi çağırmaya karar verir. Sen de Demeter'in kızısın ya, Demeter'i daha kolay ikna edebilirsin diye. Eğer istediğini yapmazsak, bizi lanetleyeceğini söyler. Sonra işte, biz de elimiz mahkum, Melez Konseyi'nden görev için izin alırız, ama görevin tam olarak ne olduğunu söylemeyiz çünkü Poseidon yasaklamıştır. Sonra işte, yapmamız gereken şey, Canavarlar Denizi'nden Eros'un oklarını alıp, Poseidon'a götürmek. Ama işte, tam Poseidon Demeter'i kandırıp sarayına getirttiği anda, Zeus İris mesajıyla Poseidon'u arar ve onun işi yatar. İşte böyle, saçma demiştim | |
|
| Konu: Geri: Görev 73. Paz Tem. 10, 2011 12:06 am | |
| Yoo, öyle saçma değil bence. O zaman yakında başlarız. 40 post zaten. Anca biter. | |
|