Konuşmak bittikten sonra biraz bekledi düşünüyor gibiydi. İlk başka bir şey söyleyecekti ama son anda bundan vazgeçmişti. Başka bir şeyler söylemeye başladı. ''Tek bir şartla...'' dedi. Ne olduğunu gerçekten merak etmiştim. Aklıma bazı şeyler geliyordu ama ne olduğundan emin değildim. "Nedir?" diye sordum. ''Bende seninle geleceğim...'' dedi. Düşündüklerimden biri de buydu. Hayır demek isterdim ama bana hem yardım edecek biri lazımdı, hemde hayır demem ona pek işe yaramayacaktı. Ben ne dersem diyeyim o benimle gelecekti. "Peki sen bilirsin tehlikenin ne kadar büyük olduğunu biliyorsun." dedim. "Evet." dedi. Cidden inatçıydı. "O zaman kulübende eşyalarını topla. Ayrıca teknenin yanında bazı silahlarda alabilmemiz mümkünmü. Kendi silahlarım ve bazı silahlarım daha var ama ne olacağı belli olmaz." deidm. Başıyla onayladı ve eşyaları toplaması için kulübesine gitti. Bende kulübenin önünde onu bekledim. 15-20 dakika sonra falan gelmişti. Sonsuz boşluğu hatırlamadığından. "David senin eşyaların nerede." dedi. "Sen merak etme eşyalarım yanımda." dedim. Sonra da açıkladım. Sonra gemiyi almaya gittik.