"6 melez çıkacak yola
Bu sefer farklı kutuplar bir arada
Bazıları kanacaklar zaaflarına
Savaşçı olanlar sürükleyecek onları belaya
Sonunda kurtaracak onları büyük dayanışma."
Ashley sözlerini bitirince derin bir soluk aldı.Kehanete göre altı melez göreve çıkacaktı;fakat ben katılmak istemiyordum.Bu haftasonu Kherion'dan izin almıştım ve New York'a,annemin yanına,gidecektim.Bu nedenle başkalarının göreve katılmasını bekledeim umutla.Kimseden ses çıkmayınca Ash bir daha açıklama yaptı.''Kehanet böyle 6 kişi gitmemiz gerekiyor." dedi.Chelsea beni iteklemeye başlamıştı bile.Chels fısıldayarak ''Haydi Lena,kardeşimizi yalnız bırakamayız.'' dedi.Haklıydı da.Annemi ziyaret edeceğime söz vermiştim;fakat artık yeni bir ailem vardı.Chels'e dönüp ''Haydi gidelim.'' dedim.Beni kolumdan tutup çekiştirerek Ash'in yanına götürdü.Ash bize minnet dolu bir gülümsemeyle bakarken;biz merakla diğer üç kişiyi bekliyorduk.Chris'in Ash'i yalnız bırakmaya niyeti yoktu;fakat göreve kardeşlerini de ikna etmeye çalışıyordu.Bütün amfi onlara bakıyordu.''Senin sevgilin için kendimi tehlikeye atamam Chris!'' ya da ''Kendi işini kendin hallet dostum.'' gibi şeyler duyuluyordu.En sonunda Ares kulübesinden üç melez;Chris,Greg ve Ashton; öne çıktılar ve göreve katılmak istediklerini bildirdiler.Kherion onlara teşekkür etti ve hepimizi toplayıp ''Evet cesur melezlerim,artık yalnızsınız.İlk durağınız Canavarlar Denizi.Kehanete dikkat edin.'' dedi.Sonra da uzaklaşıp gitti.
''Ne yani,hepsi bu mu?Kehaneti dikkate alın?''
Chelsea biraz sinirlenmişti,haksız sayılmazdı aslında.Canavarlar denizine gideceğimizi hepimiz biliyorduk zaten;önemli olan oraya nasıl gideceğimizdi.
Long Island kıyısına vardığımızda Chris hepimizin merak ettiği soruyu sordu.''Canavarlar denizine gitmek için gerekli olan gemiyi nasıl bulacağız?'' dedi.Herkes merakla birbirine bakıyordu.Ama ben babamı tanıyordum;bu yüzden ne yapacağımız açıktı.Onlara ''Poseidon mutlaka bir karşılık ister;bize bir adak lazım.'' diye özetledim durumu.Fakat şimdi de başka bir soru oluşmuştu kafamızda:Neyi adayacaktık?Herkes üstüne aramaya başladı.Güzel bir silah,sihirli bir eşya...Ben en son bulmuştum,Poseidon'un hoşuna gidecek bir parça olduğu kesindi.''Bu annemin kampa gelmeden önce,onu hatırlatması için bana taktığı kolye.'' dedim ve kolyeyi suya fırlattım.Kolye yavaş yavaş batarken,denizin içinden bir gemi yavaş yavaş yükseliyordu.