57- Serbest Kurgu
Katılacaklar: Tiff-Jess-Lucy.
Yemek gazinosundan çıkmadan önce Apollon çocuklarının masasına uğrayıp, Tiff'in eline bir not tutuşturmuştum. Notta yemeğini bitirir bitirmez birini bulup Zeus Yumruğu'na gelip benimle buluşmasını istediğim yazıyordu. Acilen iki kişiye ihtiyacım vardı, Stell ile girdiğimiz iddia yüzünden resmen paçalarım tutuşmuştu. Ardından, kulübeme gidip çıkacağım yolculuk için çantamı hazırlamaya koyuldum. Ah, her zamanki şeyler işte; meşhur madalyonum, bir şişe Hidra zehri, yedek kıyafet, nektar, ambrosia falan. Sonra bir koşu ormanın yolunu tuttum, oraya varınca meşhur kayalığa ulaşmam da fazla sürmedi. Geldiğimde etrafta kimsecikler yoktu. Ya Tiff notumu ciddiye almamıştı ya da yanında getirmek için kimseyi ikna edememişti, hala onun için uğraşıyordu... Sıkıntıyla kayalığa oturup etrafı gözlemeye başladım. Labirente girmek için sabırsızlandığım söylenemezdi ama bir an önce buradan gitmek istiyordum. Ah, mankafalı Lucy! Ne vardı sanki o kadar içip iddialara girecek? Şimdi ya bir hafta içinde Stell'in gözleri önünde uçmalıydım, ya da sevgili madalyonumdan vazgeçmeliydim! Tabii ki uçuk olan yolu seçtim, yani uçmayı. Aslında Daedalus'un icat ettiği bir çift kanadı ele geçirirsem, sonrası kolaydı. O an Stell'in yüzünün alacağı şekli hayal ettim ve kendi kendime söz verdim: ne olursa olsun o kanatları alacaktım!