Benim adım Percy,Percy Matters,Hekate Kulübesindenim.Peki ya senin adın nedir?dedim.Benimde Bilanca McQueen,Amphitrite kulübesindenim.Tanıştığımıza memnun oldum.Bu arada çileklerin tadı çok iyimiş.dedi.Bende memnun oldum Bilanca.Evet aynen çileklerin tadı gerçekten bi harika.Çilekleri yemeye öylesine dalmıştık ki arkamızdan gelen Bay D.'yi bile fark etmedik.Hey siz orda ne arıyorsunuz.Çabuk buraya gelin sizinle çok işim var.Lanet olasıca kampçı çocuklar şu cezam bitsede şu iğrenç kampçı bakıcılığımdan kurtulsam.dedi.Ve bizi bütün gücüyle kovalamaya başladı.Sonuçta o bir tanrı ve koşturmayı bırakıp birden önümüze çıkıverdi vee.Demek benim en nadide çileklerimin tadına bakıyordunuz haa.dedi.O kadar afallamıştım ki ne diyeceğimi bilemiyordum.Efendim biz şey ııı..Lafımı bitirmeden Bilanca beni kolumdan çektiği gibi bir çileğin arkasına çekti sanki bi çilek bizi saklayabilecekmiş gibi.Bilanca ne yaptığını sanıyorsun şimdi sayende başımız dahada belaya girecek.dedim.Kapat şu çeneni daha iyi bir planın var mıydı sanki?dedi.