Tanrı/Tanrıça ebeveyninle ilk karşılaşmanızın rpsini yaz.
Mekan: Olimpos Konseyi
Katılacaklar: Sadece sen.
(Ebeveynin olan Tanrı sitede varsa, kendisinden sana katılmasını isteyebilir, birlikte rp yapabilirsiniz.)
Tanrı ebeveynin tarafından sana bir sihirli eşya verilmesiyle ilgili rp yazacaksın.
Mekan: İstediğin yer
Katılacaklar: Sen ve ebeveynin.
(Ebeveynin oyunda olan bir karakterse, sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Rp bittikten sonra sihirli eşyanın profilinde görünmesi için 'karakter' kategorisinden mesaj yaz.)
kulubemden çıkar çıkmaz pegasus ahırına doğru koşturarak ilerledim.Kulubemden çıkarken kardeşlerim sesi duymasın diye oldukça sessiz ilerlemiştim.Ahırlara ilerlerken kapıyı açtım ve küçük delikten kafamı içeri soktum amacım Rose'un içerde olup olmadığını anlamaktı ki içerde değildi.Derin bir ohh çektim ve kapıyı sonuna kadar açıp içeri girdim.Kimsenin beni görmesini istemiyordum.Lissa o kapkara kocaman gözlerini açmış bana bakıyordu.Hemen yanımda getirdiğim küp şekerleri ona verdim.Ve diğer elimle onu okşamaya başladım.kulağına eğilerek:
''Kızım,Olimpos'a gidiyoruz!''dedim ve elime baktım küp şekerlerin hepsini bitirmişti.Derin bir nefes aldım ve cebimden biraz daha küp şeker çıkardım.Lissa onları da bitirince sırtına atladım.
''Hadi Lissa,şimdi başlayalım''dedim ve Lissa beni havaya çıkardı.Bir süre uçtuktan sonra Empire State Binası'na varmıştık.Yavaşça Lissa'nın sirtından indim ve ona teşekkür ettikten sonra kapıya yöneldim.Kapının önünde bekleyen kel adama baktım.
''Beni 600. kata çıkar.'' dedim adam bana deliymişim gibi bktı
''Evlat,burda 300 kat var!'' ona öfkeyle baktım ve oklarımı çıkardım.
''Beni yukarı çıkaracakmısın?Çıkarmayacakmısın?'' adam korkuyla geriledi.Ve 600. kata çıkmama izin verdi.
O koca dev bina baktığım da büyülenmiş gibiydim.Bulutların arasındaydı ve muhteşem görünüyordu.Kapıya doğru ilerledim ve binbir güçlükle açtım.Babm içerde oturyordu bana baktı ama ilk ben başladım.
''Selam baba!''(Baba)