| C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) | |
|
+7Hanna Olıvıa Temple Dryope Glauce Charon Daphne Warringford Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Jill Violet Temple Isabel Catherine Senta 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| Konu: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Perş. Haz. 02, 2011 8:24 am | |
| Efenim ben karakterimi değiştirmiş bulunuyorum. Catherine artık tatlı, arkadaş canlısı, melek gibi bi kız değil. İçine kapanık, kötümser, sinir bozucu ve çoğunlukla agrasif. Arkadaş çevresi hariç herkesi kümseyen, sürekli bela çıkaran bir kız. Aşırı disiplinli.
Annesine ve kardeşlerine ölür! Bu yüzden sevdiklerine bulaşıldığında çok ama çok tehlikeli birisi oluveriyor. Kelime oyunlarını ve gizemli olmayı seviyor artık kızımız.
Bunlar haricinde zevk aldığı şeyler tamamen değişti. Korku dolu, tehlikeli ve ulaşılmaz ne varsa onu istiyor artık. Ve elde ediyor. Kızımızın bir sevgilisi yok. Zaten onda bu çapkınlıkla olmaz da. Ne yapsın doğasında var bu^^
Imm şimdi bana özel kurgularla başvurun. Çünkü ona göre ekleyeceğim. Aradıklarıma gelirsek arkadaş, akraba, dost, düşman, sevgili, flört her şey var^^ Özel kurgular kabulüm
Değerlilerim(Kardeşlerim!)**
Cassandra Masen* O benim biricik piskopat ablam. Bana karşı öyle korumacı ki. Onu çok seviyorum ve yanımda olduğu için çok mutluyum.
Daphne Warringford* İşte bir Persephone kızı ve Artemis avcısı. Benim biricik kardeşim o. Cesur, güçlü ve acımasız.
Dryope Glauce Charon*Kendini bana karşı fazla umursamaz gibi gösterse de beni her zaman koruyacağını biliyorum. Son zamanlarda onda farklı bir şeyler var. Ama soramıyorum. Eski Glau'yu özledim yinede şu an ki haline alışacağım. Umarım.
....................
Hope Temple* Sana ölür biterim ben. Seviliyorsun bebeğim.
Jill Violet Temple* Bu kızdan hoşlanmıyorum. Bir şey söylemeye bile değmez. Değersiz işte.
Katherine M. von Dorff* Benim güzeller güzeli romalı kate'm. Bir araya geldiğimzde kamp korksun. Onunla her şey eğlenceli^^
Nichole Avery Johnson* Nic kampta sevdiğim, kendime yakın hissettiğim sayılı kişilerden biri.
Georgina Orwell* Arada karşılaştığımzda konuştuğum ne iyi ne kötü bir duygu beslediğim bir kız. Nötr.
Hanna Olivia Temple* Ona karşı çok ön yargılı davranmışım. Bir kaç zaman öncesine kadar çok sinirimi bozuyordu ama şimdi bitanem.
.........................
En son C. Danielle Riverton tarafından C.tesi Haz. 11, 2011 8:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Perş. Haz. 02, 2011 8:28 am | |
| Sydney'm ilan açar, anında damlarım (öhöm; ben Hope ^^)
•Şöyle ki, sürekli tartışsalar da, birbirleri olmadan yapamazlar. •Seviyorlar birbirlerini... yazıyor Ho'nun lejantında.. Jill'e de buluruz bişiler ^^ | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Perş. Haz. 02, 2011 9:12 am | |
| Cassandra zaten kardeşin ve özellikleriniz de benziyor hani. İyi anlaşırsınız. Kate ile de iyi anlaşın. Az çok onunla da benziyorsunuz asdf. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Perş. Haz. 02, 2011 9:37 am | |
| Nicole, Georgina ve Zoe'yle iyi anlaşaın. Üçü de iyilik meleği değildir ve özellikle Gina ve Nic de kelime oyunu yapar hep. | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Cuma Haz. 03, 2011 3:26 am | |
| öhömm şimdi ben Artemis Avcısı oldum ancak hala Persephone Kızıyım. Yani kardeşinim olumlu bir şeyler bulursan yada kardeşlerine eklersen sevindirik olurummm | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Ptsi Haz. 06, 2011 4:10 am | |
| Bebişim,beni nereye ekleyeceğini biliyorsun zaten.Neyse ben yine söyleyeyim. *Hanna ve Sydney kampın ilk günleri birbirlerine fena halde gıcık olurlar.Ama çıktıkları bir görevde yakınlaşırlar ve çok yakın dost olurlar. | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Cuma Haz. 17, 2011 8:03 am | |
| Adya'yla siz arki olun, özellikleriniz falan benziyor Maria için deee, seni seviyor ama bu özelliklerinden pek hoşnut değil yani | |
|
| |
Lucas Matthew Price Artemis'in Manevi Oğlu
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Paz Haz. 19, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Salı Haz. 21, 2011 6:59 am | |
| Kardeşş ekle beni de. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) Salı Tem. 12, 2011 1:31 am | |
| şimdi biz kardeş olduk ıo zaman kardeşlere ekle sırdaşız çok iyi anlaşıyoruz Emily Evans'la da çıkar ilişkisi içindesiniz | |
|
| |
| C. Danielle Riverton(Adım Değişti!)(Yenilenmiştir.) | |
|