Sabahtan beri ağlıyordum,milyonlarca kutu peçete bitirmiştim.Tanıdığım , tanımadığım herkes bana destek çıkıyordu ama yine de ağlıyordum.Bu aşırı duygusallığımdan kaynaklanmıyordu ama hayır ağlıyordum çünkü şu iblis gorgon olan çirkin Medusa benim babaannemi taşa çevirmişti!!Benim babaanneciğim güzel mi güzel bahçesi için bir bahçe cücesi satın almak için 'Em Teyze'nin Bahçe Cüceleri Mağazası'na gidiyor,bir bakıyoruz o da taşa dönüşmüş!!Hala ağlıyordum ve peçetem bitmişti,yine."Biri peçete uzatsın" dedim sessizce.Göz yaşlarımı elimle silmeye çalışırken.Jill bana başla bir kutu daha uzattı.Üstünü deldim.İçinden üç peçete çıkardım.Biriyle gözümün yaşını sildim.Diğerlerini elimde tutmaya devam ettim.Yataktan doğruldum.Önümü açtılar.Sere kalkmama yardım etti.Meraklı bakışlar bana yönelmişti."Ne yapacaksın peki" dedi adını bile bilmediğim uzun saçlı erkek sessizliği bozarak."Tabii ki medusa'yı taşa dönüştürecek ve kafasını da bir tarafına sokacağım" dedi ağzımı bozarak,ama şu an ne yaptığım veya ne yapmak üzere olduğum hiç önemli değildi.Yine aynı erkek "Ben de geleceğim" dedi.Ona şaşırmış bir biçimde baktım,aslında herkes şaşırmış bir biçimde ona bakıyordu.Devam etti "Hepinizin burada,Melez Kampı'nda,yapacak işleri var.Ama benim yok ve elimde bulunan alet edevatlar da fazla olmasa da öldürücü.Yani ben de gidebilirim sizin yerinize." "Pekala...." "Daemon" "Pekala Daemon,geliyorsun itiraf etmeliyim ki sana ihtiyacım olabilir,şansım artar en azından o kaltağı yenmek için olan" dedim "Pardon,ağzımdan kaçtı" ...