| Mekan Ekleme | |
|
+29Alyssa Lauren Franke Peter Karl Bouveir Tristan Micah Addison Elena Chantelle Mellark Apollon Valentino R. Gavino Katherine M. von Dorff David Tyler Martin Tudor Alex Nike Alexis Kwon Zack Care Hephaistos Perseus Carter Artius GreyWarden Alexia Sophie Russell Adyali Beckett Eduard Ryan Longrange Clara Thompson Alan Sean Knıght Edward J. F. Newgate Joseph M. Masen Leonard L. Carter Cassandra Masen Lucianna Fackrell Hermia Aigian Cocteau Keith Matt McMillen Edward Kevin Hawke Athena 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:24 am | |
| İnternet Kafe'miz olsun bence. ^^ Ve Demeter kulübe çatısı güzel olur piknik falan yaparız. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:26 am | |
| Evett, May bizi kulübesine alırsa cidden orada bir piknik organizasyonu düzenleyebiliriz. Hatta mangal yaparken çatıyı tutuştururuz falan, süper olur.
En son Lucianna Fackrell tarafından Çarş. Şub. 09, 2011 5:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:27 am | |
| Kulübe çatısına evet diyorum! Açıldıktan sonra en yakın zamanda 1. Geleneksel Demeter kulübesi çatı pikniğini düzenleyeceğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:28 am | |
| Yaşasııııınnn!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:39 am | |
| Çatı çok büyük değil yani, o kadar melezi nasıl alacağız ki oraya? Çatımız çökecek | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:53 am | |
| Biz Hephaistos çocukları hemen güçlendirirz çatınızın kolonlarını | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 5:59 am | |
| Erken heyecanlandık, bakalım Athena kabul edecek mi ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 6:00 am | |
| Yalnız biz her şeyi hazırladık Athenayı unuttuk gerçekten de Kolonları bile düşündük :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 6:00 am | |
| Eder eder. Yani, mutlaka ^^ Güçlendirin gelin ya, kulübemizin çatısı kaybolursa Hermes kulübesinde kalmak zorunda kalırız yani :S | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 6:17 am | |
| Aaaa, olur mu öyle şey? Hypnos kulübesi ne güne duruyor Maya? O kadar çok yatak var ki tüm kamp kalır içerde | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 6:21 am | |
| Bu iyiydi. (Bu arada Maay, Cehennem Tazıları ve GümüşOklar basket maçında sıra Adya'da unutma! ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Şub. 09, 2011 6:29 am | |
| Ouffff, Yon'a söylemiştim, o bir şeyler ayarlayacaktı da. İki maç birden bayağı zor, biliyorsun :S | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 5:56 am | |
| - Alıntı :
- Kahin'in Mağarası da eklenecek ama önce Lucy ile kurgudaki karışıklığı gidermemiz gerekiyor.
Demiştim. Karışıklık giderildi ve Kahinin Mağarası site mekanlarına eklendi. Roma Kampı 2. kitabın çıkışının ardından belki eklenecek. Kurt Evi büyük ihtimalle birkaç gün sonra, site mekanlarımız arasında yer almakta olacaktır. - Alıntı :
- Hephaistos'un hurdalığı eklenebilir... [bknz = Titan'ın Laneti / Bianca'nın kendini feda ettiği yer ]
Hephaistos'un Hurdalığı eklendi, öneri için teşekkürler Eduard. - Alıntı :
- Bir de Son Olimposlu'yu tekrar okuyordum bugün, yeraltının bir diğer
geçidi olan Orpheus kapısının sitede olmadığını fark ettim. Central Park'taydı. Orası eklenmeli diye düşünüyorum. Central Park site mekanlarına eklendi, New York alt başlığı olarak. Teşekkürler Lucy. ~ Gelelim şehirlere. En çok istenen şehirleri ekledim, Türkiye'nin iki şehrini birden eklememin lüzumsuz olacağını düşündüğüm için, mitolojide daha çok geçtiğinden İzmir'i aldım. Yeni önerilerinizle birlikte zamanla bölüme başka şehirler de ekleyebilirim. ~ Demeter çatısı aşırı yoğun istek üzerine eklendi çocuklar, iyi piknikler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 6:24 am | |
| Yaşasın ! Çok teşekkürler Tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 6:27 am | |
| Önemsiz. Önerilerinizin devamını bekliyorum! Bu arada artık bir sürü şehrimiz olduğuna göre siteye kendi konutlarınızı ekletmenizde eskisi kadar seçici davranmayacağım, isteyen kendi evini-okulunu-alışveriş merkezini... ekletebilir. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 6:36 am | |
| Roma'da kendime ev yaptıracağım Hokage'nin Evi diye Tamam geyik yapmıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 7:03 am | |
| Tanrıça'm Efes alt başlık olarak İzmir'e eklenebilir ? | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 8:18 am | |
| Çok güzel olmuş yeni mekanlar. Bence de İzmir'e alt başlık olarak Efes eklenebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 9:09 am | |
| Piknik işi tamam mı o zaman! Heyoo! Ama arkadaşlar, bilgisayarımda gariip bir şeyler oluyor. İnternet sürekli kesiliyor ve çok yavaş, bu aralar belki girerim ama rpleri yazamam çünkü birden İnternet koparsa benim rpler güme gidiyor :S Bu gün giriyorum ama belki yarın kötüleşebilir belli olmaz. O yüzden hem rpleriniz, hem de piknik biraz bekleyecek demektir. Zaten onu baharı singelemek açısından Mart ayında yapmayı düşünüyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Şub. 10, 2011 1:16 pm | |
| Heey çok beğendim yeni mekanları!! May, Mart'a kadar bekleyemem ben en kısa zamanda basıyorum çatınızı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Cuma Şub. 25, 2011 1:01 pm | |
| *Efes'i İzmir'e alt başlık olarak ekledim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Cuma Şub. 25, 2011 9:40 pm | |
| Lu, sakin ol, Nevruzda mı yapsak acaba partiyi? Bir sürü parti var bu aralarda ya, bizimkini takip edemezler gibime geliyor. :S | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Nis. 06, 2011 2:55 am | |
| Athena tapınağı şimşek hırsızında annabeth percy'e poseidon ve athena neden düşman olduklarını anlatırken geçiyor | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Nis. 06, 2011 3:02 am | |
| Ben Kurt Evi'nin de eklenebileceğini düşünüyorum. Kayıp Kahraman'da orası birçok kez geçiyor. | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Nis. 06, 2011 3:56 am | |
| Bence İstanbul nedenleri ise 1)olimpos medeniyetlerin eşğinde oluyorsa eminim ki Osmanlı'da da olmuştur bu yüzdenden Osmanlı'nın başkenti İstanbul olabilir.2)Bazı mitlerce Poseidon'un Marmara'da gezdişği Boreas'ın İstanbul'da bir mağprada yaşadığı felan söyleniyor bu olabilir.(Laptop'tayım laptopa alışık olmadığım için yazım bozuk oldu özür dilerim ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Nis. 06, 2011 5:41 am | |
| Athena Tapınağı'nı açarsam şimdi diğer tanrılar da kendi tapınaklarının açılmasını ister, kalsın. Tamam, Kurt Evi'ni ekleyelim. Ama neredeydi falan unuttum ben. :/ Kitabın o bölümünü tekrar okumam gerekecek önce. ^^ Diğer kültür başkentlerindeki rp'ler arttıktan sonra, yeni birkaç şehir eklemeyi planlıyorum. Bunlardan biri de İstanbul olabilir. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Çarş. Nis. 13, 2011 11:25 am | |
| Kalipso için büyük evde bir oda. Bunu zaten bir başlıkla yapabilirdim fakat sabit başlık olursa hem insanın hevesi artar hem başkaları merak ederek rpleri okur ( ) hemde benim döndüreceğim bir sürü free rp tek bi başlık altında toplu durur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Perş. Nis. 14, 2011 3:08 am | |
| Bu özel bir mekan olduğu için konut edinme bölümüne başvuru yapman gerekiyor senin. Kendi evini açtırmak gibi bir şey çünkü. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Salı Mayıs 17, 2011 6:01 am | |
| Yahu Geryon'un çiftliği sitede var mı ? Hani Labirent savaşındaki | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Mekan Ekleme Salı Haz. 14, 2011 9:22 am | |
| Ben Kamp başlığı altında aradım ama bulamadım, kampın hastane kanadı var mı? Bence melezler için çok gerekli bir yer | |
|
| |
| Mekan Ekleme | |
|