Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1

2 posters
YazarMesaj
Aldrick R. Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Aldrick R. Carter

Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1 Empty
MesajKonu: Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1   Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1 Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 9:59 pm

Güneşin ışığı penceresinden içeri girerken uyanmıştı Fred. Etrafına bakınırken yatağının yanında bir kağıt gördü. Bu kağıtta kampta bir yarışma yapılacağını duymuştu.Hemen üstünü değiştirerek ve koşarak kulübeden çıkmıştı. Bu kadar hızlı olmasının tek nedeni vardı. Başvurular 10 dakika sonra bitiyordu.

5 dakikada Kherion’un ofisine varmıştı. Sıra çok kalabalıktı ve belki de yarışmaya katılamayacaktı. Etrafına bakınırken Hope’yi , yani en sevdiği arkadaşını görmüştü. Yapacak bir şey yoktu. Fred her zaman adaletli olmaya çalışırdı ama bu sefer öyle yapmayacaktı. Hope’ye bakarken göz kırptı . Hope mesajı anlamış olmalıydı ki kargaşa çıkarmıştı. Fred’ de o kargaşanın içinde Hope’nin önüne geçmişti. Hope’ye teşekkür ettikten sonra sıranın ona gelmesini bekledi. Sıra Fred’e geldiği zaman son 2 kişiydi. Fred hemen adını söyledi . Sıradan çıktıktan sonra Hope’yi beklemeye başladı. Hope’de sıradan çıkınca sıra dağılmaya başlamıştı. Hope’ye “ Selam “ dedikten sonra gülümsedi. Hope’de selam diye cevap vermişti. Yarışmaya 5 saat vardı ve o saate kadar birbirleriyle takılmaya karar vermişlerdi. Gidecekleri ilk yer Long İsland Kıyısı olmuştu.
Hope Temple
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Hope Temple

MesajKonu: Geri: Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1   Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1 Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 10:41 pm

Yarışma mı? Evet, kağıtta öyle yazıyordu. Birden bu kadar erken kalktığıma sevindim ve hemen hazırlanıp kendimi kulübeden dışarı attım. Koşarak Kherion'un ofisine gittim, sırayı görünce yüzümü buruşturdum. Erken gitmeme rağmen yine de kalabalıktı. Sıraya girdim ve beklemeye başladım.

Zaman geçtikçe sıra daha da kalabalıklaştı. Etrafa göz atarken Fred'i gördüm, bana göz kırptı. Ne demek istediğini anlamıştım. Hemen önümdekini ittim ve arkamdakine dönüp "Hey, ne itiyorsun?!" diye bağırdım. İkisi de şaşırmıştı. "Neden kavga etmiyorsunuz?" dedim büyükonuş kullanarak. Fred hemen önüme geçti. Sonra kavga edenleri ayırdım. Son 2 kişi kalmıştı, hemen adlarımızı yazdırdık. "Selam" dedi gülümseyerek. "Selam" Yarışmaya daha çok vardı, yaklaşık 5 saat kadar. O zamana kadar Long Island kıyısında takılacaktık.

Long Islan kıyısında bir yerlere oturduk. Elimde yarışmaları anlatan bir ilan vardı, Fred'le onu inceliyorduk. İlana göre, Cirit ve Tırmanma Duvarın birinci gelen 2 kişi bir göreve atılacaktı. Fred'le birlikte birinci olmalıydık, sanki tam bizim için yapılmıştı bu yarışma.
http://scythee.tumblr.com
Aldrick R. Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Aldrick R. Carter

MesajKonu: Geri: Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1   Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1 Icon_minitimeCuma Mayıs 20, 2011 7:04 am

Long İsland kıyısında otururken yarışmanın kurallarını, neler yapacaklarını vb. inceliyorlardı . Fred’in aklından bir kılıç geçiyordu ödül için. Hope’nin de kendine göre istekleri vardı. Fakat ödülün görev olmasına daha çok sevinmişti. En son gittiği görevden 4 ay sonra dönebilmişti, yine de içindeki görev aşkı bitmemişti. Biraz macera kolikti bizim Fred.

Bir süre sonra saate bakmaya başlamışlardı. Fred içindeki bütün dertleri Hope’ye anlatmıştı. Aynı zamanda gittiği görevdeki zorlu maceralarını anlatmayı da ihmal etmiyordu. Görevini bitirirken çok zorlanmıştı, havasını atması gerekirdi değil mi ? Bunu düşünürken Hope’ye görevin ne olacağını sordu. Hope’de hiçbir fikri yoktu.

Yarışmada Adım 1:Cirit Atma / Görev 73 Mekan ~ 1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cirit Atma
» Tehlikeye Adım Adım Yaklaşıyoruz... (2)
» Tehlikeye Adım Adım Yaklaşıyoruz...
» Adım adım mutluluk.
» Ok Atma Denemeleri