Yarışma mı? Evet, kağıtta öyle yazıyordu. Birden bu kadar erken kalktığıma sevindim ve hemen hazırlanıp kendimi kulübeden dışarı attım. Koşarak Kherion'un ofisine gittim, sırayı görünce yüzümü buruşturdum. Erken gitmeme rağmen yine de kalabalıktı. Sıraya girdim ve beklemeye başladım.
Zaman geçtikçe sıra daha da kalabalıklaştı. Etrafa göz atarken Fred'i gördüm, bana göz kırptı. Ne demek istediğini anlamıştım. Hemen önümdekini ittim ve arkamdakine dönüp "Hey, ne itiyorsun?!" diye bağırdım. İkisi de şaşırmıştı. "Neden kavga etmiyorsunuz?" dedim büyükonuş kullanarak. Fred hemen önüme geçti. Sonra kavga edenleri ayırdım. Son 2 kişi kalmıştı, hemen adlarımızı yazdırdık. "Selam" dedi gülümseyerek. "Selam" Yarışmaya daha çok vardı, yaklaşık 5 saat kadar. O zamana kadar Long Island kıyısında takılacaktık.
Long Islan kıyısında bir yerlere oturduk. Elimde yarışmaları anlatan bir ilan vardı, Fred'le onu inceliyorduk. İlana göre, Cirit ve Tırmanma Duvarın birinci gelen 2 kişi bir göreve atılacaktı. Fred'le birlikte birinci olmalıydık, sanki tam bizim için yapılmıştı bu yarışma.