| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|
+55Anastasia Ivanov Adyali Beckett Lily Evelyn von Dorff Philomela Morgenstern Bart Banner Ryden Molby Afrodit Clementine Althea Holland Nina Sayers Katherine M. von Dorff Chelsea Cocteau-Evans Andrea Grace Harvey Jimmy Turner Alexis Kwon Nyks Rose Denise Harris Emily Cocteau-Evans Luna Harrods Dillon Richard Hudson Hypnos Harry McFly Peter Karl Bouveir Eryx von Dorff Darius Cladius Glaber Caleb Rivers Fenix Blume Emma Cocteau Zack Cliff Burton Steve J. Christensén Julia Fackrell Isabel Catherine Senta Hope Temple Mark William Trully Georgina Orwell Hanna Olıvıa Temple Serena Su Hanzadeoğlu David Tyler Athena Lucianna Fackrell Hermia Aigian Cocteau Zellana L. Tyler Terra M. Winchester Alicia Roxanne Wideen Annie Odair Daphne Warringford Drake Tyrell Stanislaus Clara Thompson David Killer Lena H. Bryce Verfilius Heres Subduce Alyssa Lauren Franke Claire Angel Deeply Mirabella LaPiere D. Juliet Sera Châtillon Thalia A. Carter 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 4:28 am | |
| | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 6:20 am | |
| ohaa, sözler güzel dee, takıma ayrı bittiiiiiim saol saol saol kardeşcan :* | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 6:30 am | |
| beğenmene sevindim | |
|
| |
Steve J. Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 7:36 am | |
| Thalia bana imza yapar mısın ? Stave Talley ünlüm ^^ | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 7:57 am | |
| Bana Takım yapabilirmisin ünlüm Jim Parsons ve The Big Bang Theory resimlerinden kullanırsan sevinirim ayrıca yazı istiyorum Ben Kılıçların Hakimiyim yazsın İZLEYEN BİLİR BU SÖZÜ Son olarakta Elena ile bana sevgili imzası hazırlayabilirmisin Onun ünlüsü Evangeline Lilly Benimkisi Jim Parsons
En son Mark William Trully tarafından Ptsi Mayıs 09, 2011 2:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 8:32 pm | |
| bende bir takım alabilirmiyim? ünlüm james franco teşekürler
En son Zack Cliff Burton tarafından Çarş. Mayıs 11, 2011 1:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emma Cocteau Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 2:11 am | |
| Kullanıcı adı :Candice Rebecca Blackwell Ünlü:Ana Beatriz Barros İstek ( gif,icon,takım): takım Galeri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 2:40 am | |
| Senden ben ve Alexis'e sevgili imzası isteyebilir miyim =) Benim ünlüm Andy Whitfield, onunki Olesya Rulin.
Bir de "Seni kızartmamı istemiyorsan uzak dur" yazısı? =D
Çok olmadıysam bir de kulübe imzası =D
Ange Morgan Lamartine - Taylor Swift Cristina Black - Alexis Bledel Edward Kevin Knıght - Josh Duhamel Fenix Blume - Andy Whitfield Julia Kingstam - Roxaralu Deminart Kristen Reneé Dawson - Hayley Nichole Williams Leo Zack Lamartine - Kevin Zegers Mark William Trully - Jim Parsons Theodor Carter - Jonas Armstrong Tiffany Trully - Hayden Panettiere Yondaime Hokage - Jackson Rathbone Zoi Anadyontai - Daniel Radcliffe
Çooook teşekkürler şimdiden
En son Fenix Blume tarafından Salı Mayıs 10, 2011 1:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Caleb Rivers Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 3:18 am | |
| Tyler Blackburn'lu bir takım alabilir miyim? Teşekkürler. | |
|
| |
Darius Cladius Glaber Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 3:41 am | |
| Bana da bir takım yapar mısın? Ünlüm Alexander Rybak. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 7:47 am | |
| Benim takım arada kaynadı gibi Neyse, önemli değil. Ben de sevgili imzası isteyecektim Behati Prinsloo & Xavier Samuel ünlülerimiz. | |
|
| |
Eryx von Dorff Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 8:14 am | |
| Hmm bana takım yaparmısın ünlüm Jared Leto
En son Eryx von Dorff tarafından Paz Mayıs 15, 2011 6:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Mayıs 09, 2011 8:40 am | |
| Matt Dallas'la bi takım alabilir miyim? bi de kulübe imzamız vardı. | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 12, 2011 6:34 am | |
| Aşkım bize bi kulübe imzası bi de esprili söz | |
|
| |
Harry McFly Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 1:38 am | |
| Ünlüm, Zac Efron. Takım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
En son Harry McFly tarafından Perş. Mayıs 19, 2011 9:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 1:40 am | |
| Thalia bu sitede dw bölümleri olan resimler var.Onlardan takım yaparmısın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 2:11 am | |
| Hypnos kulübesi için kardeş imzası istemiştim. Nerede kaldı o? | |
|
| |
Hypnos Tanrı
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 2:51 am | |
| Herkese selam. K.Adı: Hypnos İstek(Avatar,imza,icon,gif): Avatar ve kulübe imzası. Resimler: - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ek: Kulübe imzasının üstüne Children oF HypnoS ve I Love My Children yazarsa sevinirim. Umarım resimler yeterlidir.Şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 3:29 am | |
| Ben ve Ryan için sevgili imzası yapar mısın? Ünlüler Ashley Benson ve Austin Butler | |
|
| |
Dillon Richard Hudson Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 5:33 am | |
| Thalia, bana da Jensen Ackles'li bir takım yapabilir misin? | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| |
| |
Emily Cocteau-Evans Hera'nın (manevi) Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 11:51 am | |
| başlığın hayırlı olsun geöç oldu ama Emily Evans Brooklyn Decker Takım, birde yazı yazabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 10:31 pm | |
| Thaay, bana da takım hazırlayabilir misin? Ünlüm Alessandra Ambrosio. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 14, 2011 11:23 pm | |
| Ben de bir Helena Bonham Carter takımı alabilir miyim? Bellatrix kılığındaki resimlerinden olursa sevinirim. Aylardır aynı takımı kullanıyorum. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 15, 2011 12:33 am | |
| selam bff'm.ben de takım isteyecektim. üzerinde adım ve daughter of amphitrite yazsın. resim bulamadım am zevkine güveniyorum şimdiden saol.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 17, 2011 2:23 am | |
| Ben de isteriim bir takım. | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 21, 2011 10:19 pm | |
| kardeşcanııım acilen bana bir tane imza yapar mısıın? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hope Temple yazsa yeter üstünde (: seviliyosun, teşekkürler canım şimdiden :* | |
|
| |
Jimmy Turner Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 22, 2011 1:16 am | |
| Bana da Sterling Knight lı bir takım hazırlayabilir misin ? | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) C.tesi Mayıs 28, 2011 6:03 am | |
| Henüz ünlü değişimim onaylanmadı ama büyük ihtimalle kabul edilecek.Yeni ünlüm; Lyndsy Fonseca. Takım rica edecektiim. | |
|
| |
| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|