| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|
+55Anastasia Ivanov Adyali Beckett Lily Evelyn von Dorff Philomela Morgenstern Bart Banner Ryden Molby Afrodit Clementine Althea Holland Nina Sayers Katherine M. von Dorff Chelsea Cocteau-Evans Andrea Grace Harvey Jimmy Turner Alexis Kwon Nyks Rose Denise Harris Emily Cocteau-Evans Luna Harrods Dillon Richard Hudson Hypnos Harry McFly Peter Karl Bouveir Eryx von Dorff Darius Cladius Glaber Caleb Rivers Fenix Blume Emma Cocteau Zack Cliff Burton Steve J. Christensén Julia Fackrell Isabel Catherine Senta Hope Temple Mark William Trully Georgina Orwell Hanna Olıvıa Temple Serena Su Hanzadeoğlu David Tyler Athena Lucianna Fackrell Hermia Aigian Cocteau Zellana L. Tyler Terra M. Winchester Alicia Roxanne Wideen Annie Odair Daphne Warringford Drake Tyrell Stanislaus Clara Thompson David Killer Lena H. Bryce Verfilius Heres Subduce Alyssa Lauren Franke Claire Angel Deeply Mirabella LaPiere D. Juliet Sera Châtillon Thalia A. Carter 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 03, 2011 8:57 am | |
|
Form;
K.Adı: İstek(Avatar,imza,icon,gif): Resimler: Ek:
[Gifleri HD olarak buluyorum genelde.]
En son Thalia A. Carter tarafından Paz Tem. 17, 2011 10:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 03, 2011 9:02 am | |
| K.Adı: Serena Su Hanzadeoğlu. İstek(Avatar,imza,icon,gif): Avatar-İmza. Resimler: Resimler bende yok şahsen. Ama Adriana resmi bulmak zor değildir herhalde. :/ Ek: Tek isteğim resimler konusunda... Adriana'nın teninin beyaz göründüğü fotolar olursa çok sevinirim. Onun dışında zevkine hem güveniyorum hem de bayılıyorum canım. (: | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 03, 2011 9:10 am | |
| Selam Any; ben de bir takım rica edecektim. Anna Maria Benson. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Avatar - imza. Ek olarak; bilgi vereyim efenim. *-* Modelin adı Lane F. Orada pek çok insaniyetin resmi olduğundan söyleyeyim dedim. Zaten resimlerin altında yazıyor modellerin ismi. ^^ | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 03, 2011 12:31 pm | |
| kardeşşş banada bir takım yaparssın değilmi? Avril Lavigne Senn zevkine bırakıyorum | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 03, 2011 10:31 pm | |
| öhööömm K.Adı : Alyssa Lauren Brooke Ünlü: Emma Stone İstek : Avatar-İmza Resim: - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]26bih% 3D606% 26tbm%3Disch1%2C6066&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=529&vpy=83&dur=873&hovh=136&hovw=102&tx=97&ty=134&page=13&ndsp=16&ved=1t:429,r:8,s:220&biw=1024&bih=606
Ehh birde diğer kullanıcım için K. Adı : Rochelle Soluric İstek: İmza- Avatar Ünlü : Anna Arendshorst Resim : - Spoiler:
- Spoiler:
| |
|
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Salı Mayıs 03, 2011 11:06 pm | |
| Merhaba, Bende Tom Hiddleston'lu takım alabilir miyim? Bir kaç resimde verim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birde bunlarda [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 3:27 am | |
| bugün tüm istekleri yapacağım başlıyorum | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 4:15 am | |
| K.Adı:Nina Sayers İstek(Avatar,imza,icon,gif):avatar-imza Resimler:sen seçersin,sorun yok. Ek:Nina gizemin ve sırların tanrıçası.Aynı zamanda hades kızı. Bunlar için de özel yazı hazırlarsan süper olur. şimdiden saol.... | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 4:28 am | |
| K.Adı: David Killer İstek(Avatar,imza,icon,gif): av-im Resimler: yok ama ünlüm Matt Dallas Ek: Bi de Hope Miller'la sevgili imzası..?
ŞİMDİDEN SAĞOL :d | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 4:55 am | |
| Thalia! Yeniden dönmen beni çok sevindirdii, senin takımlarını mumla arıyorum Mana'nın ünlüsünü değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden maalesef onun için bir takım istiyemiyorum şu an ama, Adyali'ye bir ara bir takım yapabilirsen sevinirim *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 5:00 am | |
| | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 5:20 am | |
| Ben de takım alabilir miyim? Drake Tyrell Carter, ünlüm Ashton Kutcher. Şimdiden teşekkürler. ^^ | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 5:26 am | |
| bende alabilir miyim adım : Daphne Warringford ünlüm Olivia Wilde av-im-ikon
En son Daphne Warringford tarafından Çarş. Mayıs 04, 2011 6:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 6:21 am | |
| ada ne gerek var zaten tek karakterim bu Amber Heard Av-im-icon adım ve hunter of artemis yazabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 6:40 am | |
| | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 6:44 am | |
| bekliyoruzz | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 6:46 am | |
| Bende bir takım alabilir miyim? Ünlüm Autumn Reeser. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 7:03 am | |
| Be de bir takım ve lejant görseli alabilir miyim? | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 7:46 am | |
| Vuuu. Zelll'e de gelsin bir tanee amaa Ünlüm: ASHLEY OLSEN . takım alayım bir tanem | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 8:02 am | |
| K.Adı: Hermia Aigian Cocteau İstek(Avatar,imza,icon,gif):Takım, icon ve banner (ünlü değişti isticem tabi ) Resimler: Mirandanın resimlerini bulman zor olamaz ama - Ama istersen:
Ek: Klasik şeyler işte | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 8:13 am | |
| ünlüm değişti : Magdalena Frackowiak | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 8:24 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 8:27 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 8:40 am | |
| | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| |
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 9:28 am | |
| özlemişim kız senin takımlarını hala muhteşem yapıyorsun bayıldım hemen kullancam | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 9:45 am | |
| Bana da takıım, ölmeden önce Thay'ın hazırladığı bir takım kullanmak istiyorum asdfg. Lucianna Fackrell ~ Liv Tyler. *Bu arada sanırım Drake'in isteğini atlamışsın tatlım. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 12:08 pm | |
| Thalia madem geri döndün, ben de takım isterim. Melina Kanakaredes, bildiğin üzere galerisinden falan bihaberim. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 11:36 pm | |
| K.Adı:David Carter İstek(Avatar,imza,icon,gif):Takım Resimler:Sen bul lütfen Birde özel yazı yapabilirmisin | |
|
| |
| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|