| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|
+55Anastasia Ivanov Adyali Beckett Lily Evelyn von Dorff Philomela Morgenstern Bart Banner Ryden Molby Afrodit Clementine Althea Holland Nina Sayers Katherine M. von Dorff Chelsea Cocteau-Evans Andrea Grace Harvey Jimmy Turner Alexis Kwon Nyks Rose Denise Harris Emily Cocteau-Evans Luna Harrods Dillon Richard Hudson Hypnos Harry McFly Peter Karl Bouveir Eryx von Dorff Darius Cladius Glaber Caleb Rivers Fenix Blume Emma Cocteau Zack Cliff Burton Steve J. Christensén Julia Fackrell Isabel Catherine Senta Hope Temple Mark William Trully Georgina Orwell Hanna Olıvıa Temple Serena Su Hanzadeoğlu David Tyler Athena Lucianna Fackrell Hermia Aigian Cocteau Zellana L. Tyler Terra M. Winchester Alicia Roxanne Wideen Annie Odair Daphne Warringford Drake Tyrell Stanislaus Clara Thompson David Killer Lena H. Bryce Verfilius Heres Subduce Alyssa Lauren Franke Claire Angel Deeply Mirabella LaPiere D. Juliet Sera Châtillon Thalia A. Carter 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Mayıs 04, 2011 11:42 pm | |
| takımsüper olmuş ama hani iconlarım :S | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 12:07 am | |
| Thalia çok sağol. Harika olmuş. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 3:04 am | |
| bugün yapıp koyarım bi problem olmazsa *tyrell bana resim attı da dün vaktim kalmamıştı o da bugüne | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:03 am | |
| vayy.. harika olmuşlar bunlar eskiyince hemen kullanacağımm :d çookk sağol canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:13 am | |
| | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:15 am | |
| Thalia yazı da yapabilirmisin lütfen | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:39 am | |
| Thaliaaa *-* Bizim kulübeye bir kardeş imzası alabilir miyim? Bir de bana takım. - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu siteden olabilir. Mankenden çok meleze benzediği fotolardan falan | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:46 am | |
| ünlülerinin adlarını yazar mısın Arry david buyur; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:49 am | |
| Saol ekledim | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 5:54 am | |
| önemli değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 6:26 am | |
| Thalia teşekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 6:29 am | |
| ne demeek | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 6:42 am | |
| Thalia bana özel yazı yazabilir misin? Bu arada yazmana yardımcı olayım: Ben Hypnos kulübesinin hırslı ve kötü kızıyım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 6:50 am | |
| | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 6:52 am | |
| Banada yazı yazarmısın Ben Apollon kulübesinin en ateşli çocuğuyum | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 6:57 am | |
| Çok teşekkür ederim Thay. | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 7:02 am | |
| | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 7:03 am | |
| Süper olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 7:04 am | |
| Yazayım *-* Behati Prinsloo(Ben), Irina Shayk (Mitchie), Autumn Reeser (Sofie ama ismini değiştirecek, Charleen yazarsan iyi olur *-*), Leonarda DiCaprio (Paix), Katsia Zingarevich/Damankova (Cintia), Lane F. (ona takım yapmıştın, gallerysi var diğer sayfada), Natalia Vodianova (Isabella), Natalie Portman (Leslie), Yvone Strahovski (Anasticia), Melanie de ünlü almamış ama profilinde Britney Spears'ın resmi var, ona da ondan yaparsın. Ben de yazı istesem *-* Annem Ceres, ikizim de var, ona uygun bir şeyler yaparsın belki | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 7:11 am | |
| yarına yapacağım kulübe imzasını yalnız haberin olsun | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 7:13 am | |
| Bir de yine bir şey isteyeceğim.
Ben Hypnos kulübes için kardeş imzası istiyorum.
Alexis Lavinia Montgomery - Olesya Rulin David Killer - Matt Dallas Dillon Richard Hudson - Jensen Ackles Georgina Orwell - Ashley Benson Nikolaos Ephimovich - Aegean*özel model Richard A. Knaak - Garret Hedlund Ryzell Crest - David Henrie Sonechka Ephimovich - Turgoise*özel model
Yapabilirsen gif de olsun.
Not: Yazmadığım kardeşlerin ünlüsü yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Perş. Mayıs 05, 2011 7:23 am | |
| tamam yaparım ama Arry e de dediğim gibi yarın koyabilirim | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Cuma Mayıs 06, 2011 1:41 am | |
| Kardeşcan, ben de istiyorum Ünlü Adı: Haley Bennett İstediğim: av-im-icon galeri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunlar dışında resimler de olur, fark etmez (: bir de özel yazı istiyoruum =] | |
|
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Cuma Mayıs 06, 2011 4:24 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Cuma Mayıs 06, 2011 5:07 am | |
| İsimleri yazdığı yere Anna'nın adını yazmayı unutmuşsun ^^ | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Cuma Mayıs 06, 2011 5:42 am | |
| Sydney Sanderson Hepsiii Bar Rafaeli (http://gallery.barrefaelionline.com/) Sana bırakıyorum şimdiden teşekkürler^^
| |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Paz Mayıs 08, 2011 4:01 am | |
| selam Thaila ünlümü değiştirdim yeni ünlüm Roxaralu bana bir takım yaparmısın? link: - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
her hangi birinden olsa yeter yada avatarı bir tanesinden yaparsın imzayı mix... kafana göre takıl.... | |
|
| |
| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|