Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Yeniden. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Yeniden. Perş. Nis. 07, 2011 4:03 am | |
| Şimdi zaman ilerler, kişilik değişir. Jessica olarak yazdığım başlığım vardı ama oradaki çoğu şeye göre farklıyım artık. O yüzden yeni bir başlık iyi olur diye düşündüm.
İki tane ismim var Seray Ceren. Ama sanaldaki çoğu kişiye kendimi Ceren olarak tanıttığım için, burada Ceren denilmesine alıştım diyebiliriz. 14 yaşındayım, bu yıl 8. sınıf, SBS mağduru falan takılıyorum öyle. İstanbul'da oturuyorum. Fotorafımı koyduğumda çoğu kişi görmüştür zaten. Ne renk olduğunu anlamadığım gözlerim var, kumral saçlar falan. Kendimde beğendiğim üç kısım vardır zaten. Gözlerim, saçlarım bir de uzun boyum. Neyse. Kitap okumayı seven bir kızım. İki tane kütüphanemi, çalışma masalarımı, koltuğun ve yatağın altını kaplayan kitaplarım var. Eh o kadar kitap okuyorum diye, inek bir kız olduğumu da sanmayın. Çalışırım ama inek denebilecek kadar değil. Yani eğlenmesini de bilirim. Sonra, istediğimde konuşkan olabilir veya hiç konuşmayabilirim. Biri beni gıcık ettiğinde, bunu ona belli etmeye çalışırım. Onun dışında... Mitoloji, küçükken pek ilgimi çeken bir konu değildi. İlk mitoloji ile ilgili efsaneleri, hocamın zoruyla, üçüncü sınıfta okudum. Üstelik orada yazanları masal sanarak okudum. Biraz tuhaftım tabi o zamanlar. Truva savaşını falan bilirdim hani. Sonra PJO'nun filminin çıktığını duydum ve filme gidemediğim için, işe kitaplarını okuyarak başladım. Yunan mitolojisi ilgimi çekince, bu konuda araştırmalar yaptım. Hatta okuldaki, mitoloji hakkında en çok bilgiye sahip olanlardan biriyim. Rp yazmaya, 7. sınıfta başladım. Yani yaklaşık bir senedir rp yazıyorum denilebilir. Galatasaraylıyım ve takımımın artık küme düşeceğini düşünmeye başlayanlardanım. Maçlarının sonuçlarını gördükçe. Anladığınız üzere, fanatik galatasaraylımdır. Tabi, en sevdiğim spor futbol değil, basketboldur. Basket oynamayı severim. Boyum da bu yüzden uzundur. Onun dışında, yüzmeye de bayılırım. Tatilde denizden çıkmam. Havuz yerine, denizi her zaman tercih ederim. Kareteye de gittim ama yeşil kuşağa geldiğimde bırakmak zorunda kaldım. Mitoloji dışında bir de efsanelere bayılırım mesela Möğlin'e. Dizisini de, kendisini de seviyorum işte. Sonra, şarkı söylemeyi de dinlemeyi de, resim yapmayı da severim. Böyle sanatsal işlerle uğraşmayı falan. Hobilerimden biraz anlayacağınız üzere, büyüdüğümde, arkeolog olmak istiyorum. | |
| | | Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeniden. Perş. Nis. 07, 2011 6:55 am | |
| İki tane kütüphanem, çalışma masalarımı, koltuğun ve yatağın altını kaplayan kitaplarım var. Eh o kadar kitap okuyorum diye, inek bir kız olduğumu da sanmayın. Çalışırım ama inek denebilecek kadar değil. Yani eğlenmesini de bilirim.+Hatta okuldaki, mitoloji hakkında en çok bilgiye sahip olanlardan biriyim. Galatasaraylıyım ve takımımın artık küme düşeceğini düşünmeye başlayanlardanım. Maçlarının sonuçlarını gördükçe. Anladığınız üzere, fanatik galatasaraylımdır. Tabi, en sevdiğim spor futbol değil, basketboldur. Basket oynamayı severim. Boyum da bu yüzden uzundur. +Sonra, şarkı söylemeyi de dinlemeyi de, resim yapmayı da severim. Böyle sanatsal işlerle uğraşmayı falan.=İlayda Aynı bensin amaaa!! Kütüphanem bana yetmedi, ben kardeşiminkini de işgal ettim, sadece benim kitaplar var kütüphanesinde resmen | |
| | | Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| | | | Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeniden. Perş. Nis. 07, 2011 8:21 am | |
| Kütüphane ! Kitap. Neler oluyor yha. Kitap okumayı sevmiyorum. Ne yaparsın doğamda yok Hoşgeldin diyim mi yoksa selam kardeş demekle mi yetineyim ? | |
| | | Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| | | | Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeniden. Perş. Nis. 07, 2011 9:01 am | |
| Evett, yeğenciiikk ^^ Eskileri andım Benim de yetmiyor kitaplık ya! Kardeşiminki de doldu benimki de, anneme diyorum daha büyük kitaplık lazım diye ammaa :S | |
| | | Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeniden. Perş. Nis. 07, 2011 10:22 am | |
| | |
| Konu: Geri: Yeniden. Perş. Nis. 07, 2011 7:02 pm | |
| | |
| | | | Yeniden. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|