| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|
+55Anastasia Ivanov Adyali Beckett Lily Evelyn von Dorff Philomela Morgenstern Bart Banner Ryden Molby Afrodit Clementine Althea Holland Nina Sayers Katherine M. von Dorff Chelsea Cocteau-Evans Andrea Grace Harvey Jimmy Turner Alexis Kwon Nyks Rose Denise Harris Emily Cocteau-Evans Luna Harrods Dillon Richard Hudson Hypnos Harry McFly Peter Karl Bouveir Eryx von Dorff Darius Cladius Glaber Caleb Rivers Fenix Blume Emma Cocteau Zack Cliff Burton Steve J. Christensén Julia Fackrell Isabel Catherine Senta Hope Temple Mark William Trully Georgina Orwell Hanna Olıvıa Temple Serena Su Hanzadeoğlu David Tyler Athena Lucianna Fackrell Hermia Aigian Cocteau Zellana L. Tyler Terra M. Winchester Alicia Roxanne Wideen Annie Odair Daphne Warringford Drake Tyrell Stanislaus Clara Thompson David Killer Lena H. Bryce Verfilius Heres Subduce Alyssa Lauren Franke Claire Angel Deeply Mirabella LaPiere D. Juliet Sera Châtillon Thalia A. Carter 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 12:22 am | |
| Ben özellikle Athena'nınkine bittim ya 0.0 Bu yorumu yapmasam ölürdüm | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 12:28 am | |
| - Ryden Molby demiş ki:
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
umarım beğenirsiniz,, şahsen ben kendi çalışmalarımı beğenmiyorum xD
diğerlerine de başlıyorum şimdi
arkada kalmasın asdfg evet,onun ki çok değişik olduuu ,, eksantrik xD | |
|
| |
Caitryn Soluric Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 1:58 am | |
| Thayyy banada yap Caitryn Soliric * barbara meier | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 4:06 am | |
| Miranda kerli takım isteye bilir miyim? | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 4:07 am | |
| Miranda kerli takım isteye bilir miyim? | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 4:37 am | |
| Ben de Leighton Meester'lı takım alabilir miyim? | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 4:40 am | |
| bu istekler bitene kadar başka istek gelmesin lütfen | |
|
| |
Caleste L. Wideen Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Ptsi Tem. 18, 2011 5:23 am | |
| ellerine sağlık canım bayıldım | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Çarş. Tem. 20, 2011 12:32 am | |
| Süpersin Thay, teşekkürler. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) Cuma Tem. 29, 2011 2:11 pm | |
| Thay. İstekler neden hala bitmedi? Yani şimdi derdim ki 'bir de bana Liv Tyler ile takım atsana' ama sen yeni istek yapmayın demişsin. Yoksa yapardım yani. Mesaj alındı mığğ? | |
|
| |
| Thalia(bir.süreliğine.istekler.yeniden.açıldı) | |
|