Tanışmak İstiyorsan
Aşağıya in
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tam Adım Raney Olympos Williams
Ares Kızıyım...
Kamptaki ilk yılım
ve
16 yaşında çatlak kişilik bir kızım. Lakabım...Benim için adı bir önemi yok. İllaki kısaltmayla seslenmek zorunda değilsin yani (: Raney-Rannie-Ran-Oli olmadı soyadımla "hey William!"
gibi
KardeşlerimHermia Cocteau
Sona McDiable
Steward Thurstan "Biyografim"Çift yumurta ikizi. İlk önce Raney doğdu. Erkek ikizi plesenta yırtılınca, boğularak anne karnında can verdi.
İsrail doğumlu. Annesinin -Symfony Asylum Williams- çıktığı İsrail tatilinde 13 gün erken doğumla 1994 yılı dünyaya geldi.
İsminin anlamı Rainy "yağmurlu"dan türetilmiştir. Raney adı "gece yağmuru"dur.
Büyükbabası Tomy Henry aort kapağındaki kanserden dolayı 54 yaşında öldü, büyükannesi Ilorio Avis, Symfony'nin yanına taşındı.
Annesini trafik kazasında 9 yaşındayken kayıp etti.
16 yaşındayken melez olduğunu öğrendi.
Baleye ilgi göstermişti fakat 9 yaşında bıraktı.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Raney Olympos Williams Adım bilindiği üzere Raney. Kısaltmak isterseniz bana Ran-Rannie dilerseniz ise Oli diyebilirsiniz.
Fransızca, İtalyanca, İbranice, Antik Yunanca, Türkçe, İngilizce olmak üzere altı dil biliyorum.
Sivri dilim nedeniyle kavga etmekte üstüme yok. Gittiğim okulda fazlasıyla kavga çıkartırdım ama sadece bir kere disiplin cezası aldım. Arkadaşım Marcus'u merdivenlerin korkuluğunda parmaklarını kırdığım için-tabiki o düştüm dedi-.
Kurallara aldırmayı sevmiyorum açıkçası. Dik kafalı olduğum için. Tekvando vs. gibi dersler bana hep saçma geldi, saç baş daldım hep.
Müzik dinlemeyi, yürüyüş yapmayı seviyorum. Pegasus'um Shadow ile uçmak kendimi özgür hissetmeme yol açıyor. Bazen olmadığını sandığım batıl inançlarım o kadar yükseliyor ki kendimi Tanrıça falan sanabiliyordum.
En çok sevdiğim ve hayranı olduğum Tanrıça Gaia. O benim kahramanım.
Dürüstlüğe hep önem vermişimdir. Kendimi her şeyde değilde bana uygun konularda sorumlu hissetmişimdir. Birisine bir şey olunca "Aman Tanrım! Ne yaptım ben!?" diyip intihara kalkışa biliyorum. Tabi kendim için tamamen sorumsuzum. Başkalarının benim için fedakarlık yapmalarına gıcık oluyorum denilebilir.
En çok kullandığım silah... Kan Çalan Hançeri...&...Liberte Aigneis (Özgürlük Kuşu)
Silahlar demek daha doğru aslında. Kan Çalan Hançerini yeni bir zaaf edindiğim için kullanmıyorum. Ona ne zaman baksam onu görüyorum ve dokunmak istiyorum.
Kötü bi'şi yani.
Diğeri, Liberte Aigneis, çok kullanışlı bir silah ve eski zamanlardan kalma bir kılıç.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pegasus'um Shadow-Shady Adı Shadow-kısaltma Shady. Onunla fazla ilgilenemiyorum ama o benimle ilgileniyor. Ares Kulübesinin penceresine başını sokacak kadar sabırsız alıngan birisi. Simsiyah gözleri var ama bence o çok tatlı. Onu asla kızdırmamalıyım-kızdığı zaman beni üstünden atıyor veya rodeo gibi üstünde tepindiriyor. Tüylerini çekmemi veya üstündeyken hava atma yasağım var. Karamsar bir oğlan ama sorun değil
saçlarımı yemeside fazla sorun değil
Büyülü EşyamBir çanta. İçine herşey sığıyor ve içi çok karışık ama elimi attğım anda istediğim şey avucumda oluyor.
Ps: Ben 10 izlemeyi seviyorum. Eski bölümlerden beyaz saçlı büyücü -adı neyse- ondan esinlendim.
Can sıkısı ama şimdi Spartacüs izliyorum.
Kan! Kan! Kan!
Uygun Başlık Yoğk (:Melez olduğumu öğreneli ne kadar oluyor?-bilmiyorum... Yokluk adında birisiyle çıkıyorum-kendisini tanımıyorum. Her işte potansiyelim olduğunu düşünüyorum. Her ortama ayak uydurabiliyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~"[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fiziksel özellik olarak mavi gözlerim kapalı tondadır fakat yakından bakıldığında buz mavisidir. Kızıl kahverengi saçlarım ilk izlenimde kahverengi gibi gözükebilir ama güneş ışığı altında saçlarım annemin sahip olduğu kızıl tona bürünür. Göze batmayacak bir kiloya sahibim. Şişik yanaklarım ve dolgun dudaklarım var. Burundan pek anlamam ben ama bana yakıştığını düşünüyorum. Eğer gözlerim mavi veya yanaklarım şiş olmasaymış o oraya ait değilmiş gibi gözüküyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sevdiklerim ve sevmediklerim aslında biraz karışık. Ne istediğimi bende bilmiyorum. Sevdiğim şeyleri söyleyince klişe geldiği için kulağa bunun için söylemesem daha iyi. Biraz içime kapanığım. -Kaldı ki Rp sitelerinde çoşuyorum- Eğlenceli bir kişiliğim ve azıma geleni söylüyorum. İnsanların kalbi kırılmasın diyede sustuğum çok oluyor. Düş mü? Evet hergün kurarım. Ben bir hayalprest im. Her zaman dalgınımdır.
Özgüvenim yüksek veya değil-kendimi hiç sınamadım. Gevezeyim-EVET! İnsanların canını sıktığımı düşünüyorum-asfddggss...
Onun dışında dik kafalıyım, çok iyi söz tutuyorum ve-ve-ve-ve sürekli heyecanlı birisiyim ama karamsar anlarım uzakta değildir.
Aha-da Geldi! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zeus Kulübesi-
-
-
Poseidon Kulübesi-
-
-
Hades Kulübesi-İsim
Stella FabianoRütbe
Hades Çocuğu-Kulübe Lideriİcon
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rp
Stell neden korkunç olsun kie
Bence o çok tatlı zeki ve özverili
Kampta onu tanımayan yok. Eğlenceli mi? Eğlenmeyi biliyor
Korkusuz olduğu ortada Zeus tan nefret ettiğini bağırarak söylüyor! Ben bunu sadece bir kere savaşta söyledim k*çıma anında elektrik yedim- bide sentetik değil
Şakacı birisi ve onunla çok iyi anlaşıyorum. (:
-
-
Hera Kulübesi
-
-
-
Athena Kulübesi-İsim
Lucianna FackrellRütbe
Kulübe Lideri & Kılıç Eğitmeni ve Kahinİcon
Athena kulübesinden en yakın arkadaşım.
Kavga etmemize ve anne babamızın birbirine duyduğu nefrete rağmen biz A-A Takımıyız!
Manyak gibi hareket ediyoruz tabi bu öznel bi yargı. Yufka yürekli arkadaşım benim bi o kadarda ciddiiii
"İroni" içinde birbirimize benziyoruz
-
Athena Kulübesiİsim
Anna Maria PerrezRütbe
Athena Çocuğuİcon
Anna eğlenmeyi ve rahat davranmayı seviyor
onun en çok sevdiğim huyu bu etrafımda hep doğal haraketlerde bulunuyor. Ciddi olduğu anları bana Athena yı hatırlatıyor. Yalan söylüyor mu
Şeeey aslında onun yalan söylemesi çok sık rastlanmaz hani
Bildiğim bir şey varsa o da Anna nın dost canlısı bir manyak olduğu xD
-
Afrodit Kulübesi-İsim
Annalynne JohnssonRütbe
Kulübe Lideriİcon
İlk tanıştığım kişi Anna. Sevecen, sıcakkanlı ve çok hareketli. İnsanları hemen etkisine alabiliyor
Onun yanındayken sürekli pişmiş kelle gibi sırıtıyorum
<- Aynen böyle! Feci derecede anaç
Gülmezse bir sorun olduğunu düşünüyorum bende gülemiyorum
Bu kızda bir şeyler var!!!
Afrodit Kızı-İsim
Selly Emily GreeneRütbe
Afrodit Çocuğuİcon
Selly çok tatlı bir kız!
Kavga etmeyi sevmiyor ve süslenmeyi iyi biliyor
Hemen sinirlenmiyor, çok sakin ve sukunetli birisi =) Sevecen olduğu her halinden belli! O olmazsa kampın tadı yok
Eğlenmeyi seviyor ve belki bir gün Melez Kampı'nı birlikte pembeye boyayabiliriz!
-
Afrodit Kızıİsim
Alexandra Regina DanielsRütbe
Afrodit Çocuğuİcon
Alex!
Kendine güvenir, özü sözü bir. Süslenmeyi seviyor ve ciddi birisi olarak gözüküyor ama o çok duygusal
Sevecen birisi ve kalbi kırılınca-onun kalbini kırmayı istemezsin!
O insanları üsmeyi istemez sen bir şey yapmadıkça Alex her zaman Tatlı Cadı'dır
-
Ares Kulübesi-İsim
Steward ThurstanRütbe
Ares Çocuğuİcon
Biraz içine kapanık ve mütevâzı.
O benim en çok sevdiğim kardeşim-den bir tanesi
diğer kardeşlerime haksızlık olmasın.
Kalp kırmaya korkar birisi ve her şeyi kafasına takıyor-onu pek çok kez düşünürken görüyorum. Eğlenceli ve tatlı birisi
Kılıç dövüşünde benden çok iyi! Sadece ilgisini çekecek şeylerde iyi ama
Beyninin içi ambar gibi hiçbirşeyi unutmuyor
İntikam yetisi fazla gelişmemiş
Mutlu olduğunda ve gülümseyince 16 yaşında değilde 5 yaşında bir çocuk gibi gözüküyor
-
-
Hephaistos Kulübesi-
-
-
Artemis Kulübesi (Avcılar)-İsim
Satellite Morgan
Rütbe
Kulübe Lideri
İcon
Artemis Kulübesinin sürerli olarak kullandığı Pega'ları Purgatoire'ı benim aldığımı öğrenince Sat deliye dönmüştü
İlk tanışıklığımız böyle olmuştu.
Sert mi? O çok hırslı ve kamptaki sevgili arayan çocuklar ona bakarken ağızlarının suyu akıyor!
-
-
Apollon Kulübesi-İsim
Edward Kevin OswaldRütbe
Apallon Çocuğuİcon
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tobey Maguire istersen ayarlayabilirim
Rp
Sevimli-heyecanlı ve muzip. Tabi genellikle
O diğer kardeşlerinin aksine kendini saklamıyor. Farklı birisi ve yenilikleri seviyor. Havalı birisi tabi kötüye kullanmaz asla =)) Ve şiirlerini bana çok az okutuyor. Duygularını açığa vuran bir şiir yazınca gerçektende çok utangaç oluyor.
Apollon Çocuğu-İsim
Cristina BlackRütbe
Apollon Çocuğuİcon
Crist çok duygusal ve sevecen. Her yerde rahat olamıyor onun için en önemlisi kendini evinde gibi hissetmesi
Çok fazla seçici değil ve sadece onun kalbini kırmamaya özen göstermelisin. =)))
-
Apollon Çocuğuİsim
Ange Spike RussoRütbe
Apollon Çocuğuİcon
Sır küpü. Hımm sanırım doğru kelime bu yoksa en yakın arkadaş mı? Her İkisi de
!!! O akıllı ve sevecen.
Ama onu kızdırmaya korkuyorum. Şaka yaparsam ve şakayı yanlış anlarsa benimle sittinsene (60 yıl) konuşmaz
Çünkü onun en çok üzüldüğü şeyin en yakınlarının kalbini kırmasıdır.
Onun yanındayken kaba olmamaya özen gösteriyorum =)
Demeter Kulübesi
-
-
-
Dionysos Kulübesi-
-
-
Hermes Kulübesi-İsim
Aleda Beth HwangRütbe
Kulübe Lideriİcon
Bana yapılmış kötü bir şaka gibi!
Aleda çok tatlı birisi ama en küçük şeyde sızlanıyor! Aslında sızlanmasının altında o cin gibi birisi!
Bana bir karşıdaki benzinlikten Eduardo Surita posteri getiremedi xD
Hermes Çocuğu-İsim
Luke EwelonRütbe
Apollon Çocuğuİcon
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hihi
Sanırım benim suçum
Luke iyi anlaştığım çocuklardan bir tanesi. Onu kamp alanında çok görüyorum. Pek konuşmaya vaktimiz olmuyor. Eğlenceli birisi
Gün içinde herkesi çoşturacak şeyler yapabiliyor, her ortama uyabilecek bir potansiyeli var ve o çok sabırlı birisi
-
Hestia Kulübesi-
-
-
Diğer Kulübeler-
-
-
İcon's[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
* http://i53.tinypic.com/w1znmx.png
* http://i53.tinypic.com/2a7vaps.png
* http://i51.tinypic.com/egvl1u.png