Telefonumun çalmasıyla uyandım . Melez kampında beni arayabilecek tek kişi vardı . Babam ! Telefonu açtım babam hüzünlü bir ses tonu ile " Era ! Senin melez kampından önce en yakın dostun Came . " dedi duraksadı , derin bir nefes alarak konuşmasına devam etti . " Yaklaşık iki haftadır kayıp . Öldüğü sanılıyor . " dedi . Sesim titreyerek cevap verdim " Ne ?! Onu bulacağım baba ne pahasına olursa olsun ! " dedim ve telefonu kapattım . Derin derin nefes alarak kendime gelmeye çalışıyordum . Onu nasıl bulabilirdim . Buldum ! Bir İris mesajı göndererek . Bir çeşme bulup cebimden üç beş drahmi çıkarıp çeşmeye attım " Ey Gök kuşağı tanrıçası İris ! Bana Came Loney'i göster . " dedim . Gördüğüm görüntü karşısında şok oldum . Heykel olmuştu . Bunu sadece bir kişi yapabilir Medusa ! Bu korkunç görüntü karşısında dizlerimin bağı çözüldü ve yere düştüm . Bir süre sonra gözümü açtım . Medusa'dan intikam almak için bir intikam timi oluşturmalıydım . Fenix ve Ravelo görevdeydi . Aklıma başka kişiler gelmeye başladı . " Kim olabilir ? " diye kendi kendime mırıldanırken bir ses duydum . " Era , bir sorun mu var ? " Bu Maria'nın sesiydi . " Evet . Medusa' kamptan önce en yakın dostum olan Came'i taşlaştırmış ve bende intikam için bir grup topluyorum . " dedim . Hemen lafa atladı Maria " Ben varım ! Ayrıca sana gerekli olan takımı biliyorum . " Sevinçle onayladım " Biraz bekle ben grubu toplayıp geliyorum sende bu sürede plan yap ! " dedi ve kulübesine doğru koşmaya başladı .
Medusa en iyi kendi ininde bulunurdu yeraltı dünyasına bir kere gitmiştim . Yine aynı şekilde girebilirim diye düşünürken Maria yanında bir erkek ve bir kız ile döndü . Erkek olan söze başladı " Ben David Carter , Athena kulübesinden duydum ki intikam istiyorsun , doğru kişiyi seçtin . " dedi . Ardından sarışın kız söze atıldı " Selam ! Ben Sofie , Demeter kulübesinden . " demek Sofie , Maria'nın kardeşiydi . Dört kişilik bir grup ile yeraltına , Medusa'nın inine gidiyorduk . " Tamam , hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar . Önce Los Angeles'dan yeraltına gideceğiz , sonra Medusa'nın inine girip onu öldürüp kampa geri döneceğiz . " dedim sanki bunları yapmak çok kolaymış gibi . David heyecanlı bir şekilde atıldı " Tamam o zaman doğru pegasuslara ! " dedi ve hep birlikte pegasuslarımıza binip Los Angeles'in yolunu tuttuk . Merak etme Came intikamını alacağız !