"Çok basit. Hephaistos kulübesindeki çocuklardan birinden kalkanların şeklini saate falan dönüştürmelerini 'rica edeceğiz.' Hep bu işlerle ilgilenirler ya."
Bu kızdan korkulurdu var ya. Anlamıştım şimdi planı. Hephaistos kulübesine gidip seçtiğimiz silahları başka şekillere dönüştürmelerini isteyecektik. Hem kabul etmeme gibi bir şansları da yoktu Georgina olduğu sürece.
"Tamam." dedim. "Ama kimden iste biliyor musun?" Georgina bana bilmiyorum, sen söyle der gibi baktı. Bunun üzerine devam ettim. "Hephaistos kulübesi lideri Eduard Longrange'den. Onunla çok iyi anlaşırız. Sen seçtiğimiz silahları götürürsün ve biraz laklak yaptıktan sonra bu silahların şeklini değiştirmesini rica edersin. Ama sonra benim rica ettiğimi ama meşgul olduğumu o yüzden de seni gönderdiğimi söylersin. Ama görevimizi anlatma. Ya da o kısmı senin yeteneğine bırakıyorum. Zaten büyük ihtimalle kabul eder." dedim bir yandan elime kenardan bir kılıç alırken bir yandan da gülümseyerek. Elime aldığım kılıcı elime uyuyor mu diye bir iki salladım. Evet, bana uymuştu. Kılıç çok estetikti tek kelimeyle. "Tamam, ben kılıcımı seçtim." dedim ona. "Sen seçtin mi?"
"Bakıyorum işte. Bak, şu güzel görünüyor." dedi Georgina eline aldığı kılıcı şöyle bir iki sallayark benim gibi. "Oh be! Sonunda." dedi kılıç eline uyunca.
"O zaman şimdi kalkan bakalım." dedim. "Şöyle hafif ve korunaklı bir şey olmalı." Bir süre etrafa dağılıp kalkan aradık. Sonra ben tam aklımdaki tarife göre bir kalkan bulunca "Tamam, ben buldum." dedim. Georgina arkamdan "Ben de." deyip elindeki kalkanı gösterdi.
"İyi öyleyse. Şimdi sen bunları alıp dosdoğru Hephaistos kulübesine gidiyorsun ben de seni bizim kulübede bekleyeceğim. Yalnız bizim kulübeye gelirken tuzaklara dikkat et." dedim. Georgina bunun üzerine seçtiğimiz silahları alıp Cephanelikten çıktı.
RP Bitmiştir!