Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3

2 posters
YazarMesaj
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3 Empty
MesajKonu: İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3   İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 11:32 pm

Oklarımı çıkardım ve ikisine fırlattım.O kadar sert değillerdi ama 2 saat boyunca uyuyacaklardı.Sanırım bu süre bize fazlasıyla yeterdi.Hemen cephaneliğe doğru ilerledik.Perseus anahtarla kapıyı açmaya çalışırken ben de oklarımı çekmiş bizi gören birisini vurmak için bekliyordum.Fazla melez katletmek gibi bir niyetim yoktu ama onlar bizi görerek kendi kaşınıyorlardı.Perseus'un sesiyle ona döndüm.

"Açtım!gir hadi."
başımı salladım ve son kez bizi gören melezin olup olmadığını kontrol ettim.Kimse götünmüyordu.Rahatlayıp derin bit iç çektim ve içeri girdim.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3   İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3 Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 6:09 am

Başarmıştık, cephanelikteydik. "Ne istiyorsan al, hemen çıkmalıyız... diye uyardım Rony'yi. Hareketlerimiz daha da hızlandı. Ardından birbirimizden ayrıldık. Ben kendime yeni bir zırh bakıyordum. Edindiğim bilgilere göre buranın derinliklerinde bir yerde kolye şeklinde bir zırh varmış. Üzerindeki tuşa basınca zırh bedenini kaplıyormuş. Eğer gerçektende böyle bir zırh varsa, bu zırhı derhal almalıydım. Cephaneliğin derinliklerine ilerledikçe toz ve örümcek ağları artıyordu. Birisinin acil olarak burayı temizlemesi gerekiyordu. Silahlar toz nedeniyle görünmüyordu. Az daha ilerleyince bir büst gördüm. Büstün üzerinde bir kolye vardı. Sanırım bu aradığım kolye idi. Bunu kulübeye götürüp zırhını güçlendirebilirdim. Böylelikle çok mükemmel bir silah elde etmiş olurdum. Kolyemi almış mutlulukla Rony’yi aramaya başlamıştım.
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3   İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 7:50 am

Uzun bir arayıştan sonra işte bulmuştum!Ordaydı.Muhteşem bir ışıkla güneş gibi parlıyordu.Hemen elime aldım kılcı ve anında ışıklar saçan bir yüzüğe dönüştü.ama bu Afrodit kulübesindekilerin taktığı yüzüklerden değil.Parmaklarını sıkmayan çok rahat bir yüzüktü.aslında bu kadar nasıl küçüldüğünü anlamak zordu.Ama düşünmeden parmağıma geçirdim yüzüğümü.Koşarak Pers'i aramaya başladım.Bulmam zor olmadı.

"ben aldım sen?" diye sordum.

Baaşını salladı ve koşarak kapıya yöneldik.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3   İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 7:55 am

Tam kapıdan çıkacaktık ki bir ses bizim durmamıza neden oldu. "Durun bakalım Melezler!" Bu Kheirondu, bizi yakalamıştı. İşte şimdi hapı yutmuştuk. Kesin bize Küçük Tanrılar mahallasini temizletecekti. Aklıma gelen ilk yalanı söyledik.
"Biz sadece içeride bakıyorduk" Doğal olarak Kheiron bu söylediğimi dikkate almamıştı.
"Şimdi siz melezlere ne ceza versem acaba" Sakalını sıvazlayarak düşünmeye başladı. Bakalım bize ne ceza verecekti.
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3   İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 8:09 am

Kherion mu?şimdi yandın Nica. diye geçirdim içimden.Kherion'un pekte hayırlı şeyler düşünmediğine eminim.Ceza mı?cezalardan nefret ederim! Kherion'a dönerek birşeyler uydurmaya başladım.

"Biz birşey yapmadık.Biz...Şey...Şey yapıyorduk." yardım istercesine Pers'e baktım.Pers başını salladı ve cümlemi bitirmeye çalıştı.

"biz..Ben birşey yapacağım da örneği var mı diye bakmaya geldik." dedi birden.hemen başımı salladım.

"kesinlikle." diye onayladım. kherion inanmadığını gösterircesine başını salladı.Sonra bulduğunu gösterircesine bize baktı.

"Bulaşık cezası nasıl?"

İki melez cephanelikten silah yürütmüşler -Aa! Kuru iftira! / 3
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İki melez cephanelikten silah yürütmüşler - Aa! Kuru iftira!
» İlk silah.
» Cephanelikten Silah Aşırmak.
» Cephanelikten silah seçiyoruz.
» Kronos'a Karşı 11 Melez! (Melez Kafe'nin devamı)