Sabah kalktıktan sonra dolaşmak için kulübemden çıktım.Can sıkıntımı gidermek için arkadaşlarımı ziyaret edebilirdim.Aklıma ilk gelen Andy ve Summ'a gitmek oldu.Onlar kamptaki sayılı arkadaşlarım arasındaydılar.Bu yüzden Athena kulübesine yöneldim.Kulübeye vardığımda kapıyı çaldım ve açmalarını bekledim.Kapıyı Lucy açtı."Merhaba." dedi.Ben de "Merhaba." dedim.Lucy de gülümsedi ve "Hoşgeldin." dedi."Şey ben Andy ve Summ'ı görmeye gelmiştim." dedim.Lucy "İkisi de yok.Summ kendi dersliğinde.Andy de Zack'in dersliğine gitti." dedi.Şaşkınlığımı gizlemeye çalışarak "Zack'in dersliğine mi?" dedim.Lucy güldü ve "Ben de daha yeni öğrendim sayılır.Evet Zack dövüş sanatlarıyla ilgili ders vermeye başladı." dedi."Teşekkür ederim.Sonra görüşürüz." dedim ve kulübeden hızlıca çıktım.Dersliklere doğru koşmaya başladım.Dersliklere geldiğimde "Dövüş Sanatları Sınıfı" tabelasını gördüm ve içeri daldım.Bu günü değerlendirmek için iyi bir fırsattı.Burada ders alarak yeni şeyler de öğrenebilirdim.İçeri girer girmez Zack'i aramaya başladım.Arkamdan bir ses geldi "Selam!".Arkamı döndüğümde bunun Zack olduğunu gördüm ve "Selam." dedim."Dersliğime hoşgeldin." dedi ve güldü."Hoşbulduk.Bence bir an önce derslere başlayalım.Zaten çok geç öğrendim iyice geride kalmak istemiyorum." dedim.Zack "Tamam o zaman hadi başlayalım." dedi ve beni başka bir alana götürdü.