Bir ıslık çaldım ve beklemeye başladım. Arianna birkaç saniye sonra yanımda belirdi. " Naber taklım. " dedim ve başını okşadım. Arianna güzelcene kişnedi. Ash'a da " Kardeşimin pegasusu çalışmamızda bize yardımcı olcak. Böylece sana havada eşlik edebileceğim. " dedim. Arianna'nın sırtına bindim ve Ash'ın Marshmallow'un sırtına binmesini bekledim. Ash ise tereddütlü bir şekilde bekliyordu. Ona baktığımı görünce " Bu sabah denedim ama beni sırtından atmayı tercih etti. " dedi. Gülümsedim ve Arianna'nın sırtından indim. Marshmallow'un kulağına " Sakin ol taklım. Sakın Ash'ı sırtından atma. Seni incitmeyecek merak etme. " diye fısıldadım. Sonra Ash'a nasıl Marshmallow'u hiç incitmeden binebileceğini gösterdim. Şimdi deneme sırası Ash'taydı. Bana baktı ve sanki ölüme gidermiş bir ifade belirdi yüzünde. Marshmallow, Ash'ın sırtına binebilmesi için boynunu eğdi. Ash buna şaşırmıştı. " Haydi Ash. Bak Marshmallow da istiyor. " dedim. Moral vermeye çalışıyordum. Ash, yavaş temkinli adımlar atarak Marshmallow'in sırtına binmeyi başardı. Fakat Marshmallow'i o kadar sıkı tutuyordu ki az kalsın Marshmallow boğulacaktı. Hemen yanına gidip kolaarını sıkmamısını istedim ve gösterdim. Şimdi Ash, Marshmallow'i sıkmıyordu. " İşte bu kadar. Süper. " dedim.