Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir Gece Macerası daha..

YazarMesaj
Peter Karl Bouveir
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Peter Karl Bouveir

Bir Gece Macerası daha.. Empty
MesajKonu: Bir Gece Macerası daha..   Bir Gece Macerası daha.. Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 3:07 am

Gece bir rüya görmüştüm. Birileri 9. depoyu karıştırıyordu. Rüyalarım beni haksız çıkarmazdı. Hemen üstüme hırkamı giyip ses çıkarmadan kulübeden çıktım. Ormana doğru koşuyordum. 9. Depoyu gördüm. Oraya doğru koşarken taşa takılıp yere yapıştım. Off. Üzerim hep toprak olmuştu. Ayağa doğru kalkarken arkamdan bir hırlama sesi geldi. Bir canavar olduğunu düşünüp arkama bakmadan koşmaya başladım. Koşarken arkama baktım ve bir harpyanın peşimde olduğunu fark ettim. 9. depoya giremezdim çünkü girersem içeriye canavarın da girebileceğini düşünüyordum.Sonra bir ağaca tırmandım. Harpya ağaca tırmanmaya çalışıyordu ama başaramıyordu. Cebimden bir kunai çıkarıp canavara doğru fırlattım. Canavarın kolu kopmuştu. Evet başarmıştım, ama canavarı sinirlendirmeyi başarmıştım. Canavar hızla ağaca tırmandı. Hemen aşağıya atladım. Kılıcımı açıp canavara doğru savurdum. Canavarın diğer kolu da kopmuştu. Canavarı yenebilmem daha da kolaylaşmıştı. Canavar bir çığlık atıp ağzını bana doğru uzattı. Kalkanımı Canavarın kafasına vurdum ve bir tekme geçirdim. Canavar ağaca uçmuştu.Ağacın dalındaki zehir canavara bulaştı ve canavar toz oldu. Güldüm. Hiç bir sıyrık almamıştım. 9. Depoya gitmek için arkamı döndüm ve şoku öyle yaşadım. 2 tane harpya bana saldırıya geçti. Acaba az önce öldürdüğüm harpyanın annesi ve babası mıydı? Arkama dönmeden bir kunai fırlattım ve canavarı tam kafasından vurdum. Canavar bir çığlıkla tuzla buz oldu. Diğeri sinirle peşimden geliyordu. Ağaca doğru tırmandım ve tam canavar ağaca tırmanırken kılıcımla canavarın üzerine atladım. Canavar son anda beni başka bir ağaca doğru fırlattı. Bana bir şey olmadı. Canavar bana doğru atladı. Hemen çekilip platenonun kabzasını toprağa batırdım. Canavar kılıca saplandı ve toz olup yok oldu. Platenon kendi başına bir canavar yok etmişti. Hahaha. Daha uzun süre burada kalmamamı düşündüm. Hemen 9. Depo ya girdim. İçeride kimse yoktu. Hemen gidip kamera kayıtlarına baktım ama görünürde hiç bir şey yoktu. Off. Rüyalarım bu sefer beni yanıltmıştı. Yunanca bir küfür atıp kulübeme doğru koşmaya başladım.

Bir Gece Macerası daha..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dünya Evi Macerasi !
» Telefon Macerası
» Zeus Çocuklarının Macerası [74/2]
» Tırmanma duvarı macerası
» Bayrak Kapmaca Macerası