O gün yine dersliğe gidecektim. Üzerime turuncu melez kampı t-shirtümü geçirdikten sonra aynada kendime bakıp gülümsüyordum, ne yalan söyleyeyim t-shirtümü çok seviyordum. Çekiştirdikten sonra aynaya son kez baktım ve kılıcımı alarak kılıç dersliğine doğru ilerlemeye başladım. Dersliğin kapısına vardığımda etrafta bir sürü melez vardı, hepsine selam verdim ve derslikten içeri girdim. Sarı, uzun saçlı ve arkadan güzel görünen bir kızın kılıçların önünde durduğunu gördüm ve yanına gittim. Bu Claire'di, Afrodit Kulübesi lideri. Onunla ders yapma fırsatını kaçıramazdım, sonuçta bir zamanlar o da benim eğitmenimdi. "Selam Claire." dedim sırtını sıvazlayarak. Claire gülümsedi, bir an önce başlamak ister gibi bir hali vardı ama onu doyurmadan başlayamazdım. Summer'dan öğrendiğim taktik neticesinde Claire'e meyve suyu ve kurabiye verdim, ders esnasında enerjiye çok ihtiyacı olacaktı çünkü. Onun yemek yemesini bitirmesini beklerken ben de içeriden iki tane çalışma kılıcı getirdim, aynı hafiflikte ve oldukça hafif iki kılıç. Claire yemesini bitirince kılıcını alacaktı, oturup onu beklemeye başladım.