Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Claire Angel Deeply

2 posters
YazarMesaj
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Claire Angel Deeply Empty
MesajKonu: Claire Angel Deeply    Claire Angel Deeply Icon_minitimePerş. Nis. 14, 2011 9:49 pm

Şimdiki alacağı dersliğe bakmak için durdu. Gözüne takılan derslik Dövüş Sanatları oldu. Kendini swavunmak, her şeyi öğrenmek istiyordu. Hemen içeriye girdi. İçerisi boştu. Eğitmenini beklemeye başladı. Burdaki eğitmenler Zack ve Lexi'ydii. Zack'i tanıyordu. Onunla maceralara çıkmıştı. Lexi'yi zaten tanımakla kalmayıp onun en iyi arkadaşlarından biriydi. Eğitmeninin kim olacağını bilmiyordu. Fakat Lexi'yi istiyordu. Hiç bilmediği bir dalda kız kıza daha rahat olacaklarını düşünüyordu. Hem Lexi'yle bir sürü maceraları anıları olmuştu. Beklerken hangi dövüş sanatını seçeceğin düşündü. BU konuda hiçbir fikri yoktu. Farklı bir sanat öğrenmek istiyordu. Fakat zaten hepsi farklıydı ve hiçbirini öğrenmemişti.

Bir süre sonra ayak seslerini duymasıyla eğitmeninin geldiğini anladı. Yavaşça açılan kapının arkasından Lexi içeri geçti. Gülümseyerk
" Selam Lexi. Bak ben geldim. " dedi ve Lexi'ye sarıldı. Lexi'dende aynı gülümsemeyle " Selam Clay. Hoşgeldin. " cevabını aldı. Şimdi ne yapacaklarını çok merak ediyordu.
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

MesajKonu: Geri: Claire Angel Deeply    Claire Angel Deeply Icon_minitimeÇarş. Nis. 20, 2011 11:50 pm

Sabah derslikte durmuş, öğrenci gelmesini bekliyordum. İlk başlarda kimse gelmeyince gitmeyi düşündüm ama tam derslikten çıkacakken biri gelmişti.Clay'in geldiğini görünce çok sevinmiştim. Yakın bir arkadaşımla ders yapmak güzel olacaktı. Claire gülümseyerek " Selam Lexi. Bak ben geldim. " dedi ve yanıma geldi. Ona sarıldım ve " Selam Clay. Hoşgeldin. " dedim. Bir süre hatır sorup ayaküstü lafladıktan sonra derse geçmeye karar verdik ve ben "Ne öğrenmek istiyorsun Clay, yani hangi dövüş sanatını öğrenmek istiyorsun ?" diye sordum.
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Claire Angel Deeply    Claire Angel Deeply Icon_minitimePtsi Nis. 25, 2011 8:47 am

"Ne öğrenmek istiyorsun Clay, yani hangi dövüş sanatını öğrenmek istiyorsun ?" dedi arkadaşı Lexi.

Bu sorusu üzerine düşünmeye başladı. O düşünürkende Lexi dersleri sayıyordu:
" Boks,Muay thai,wing chun,aikido,kuppuon,jijutsu,savate,packm slat,komando sambosu,sarhoş yumruk vb. "

Hala bir şey bulamamıştı. Değişik bir şey istiyordu. Hoş burdaki her sanat ona değişik geliyoru ama o yinede çok farklı bir şey istiyordu. Aikido'ya çok gidip geliyordu. Ona en yakın gelen dövüş sanatıydı. Onu seçmek istiyordu fakat kimsenin yapmadığı bir şeyde içini kemirip duruyordu. Bu onun çin zor bir karardı fakat veresi gereken bir karard. Biraz daha düşündükten sonra derin bir nefes aldı ve içinden gelen dövüş sanatını söyledi: " Aikido. Aikido öğrenmek istiyorum. " dedi.

Arkadaşı Lexi başını tamam anlamında salladıktan sonra " Hadi o zaman başlayalım. " dedi. Bu dövüş sanatı hakkında hiçbir bilgisi yoktu. Bu yüzden eğitmenini izlemekle yetindi gözleri

Claire Angel Deeply
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Claire Angel Deeply
»  Claire Angel Deeply
»  Claire Angel Deeply
» Claire Angel Deeply
»  Claire Angel Deeply