Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Claire Angel Deeply

2 posters
YazarMesaj
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Claire Angel Deeply Empty
MesajKonu: Claire Angel Deeply    Claire Angel Deeply Icon_minitimePerş. Nis. 14, 2011 9:28 pm

Kılıç dersliğinden çıktıktan sonra kulübesine dinlenmeye gitti. 2 saat dinlendikten sonra tekrar dersliğin yolunu tuttu. Kararlıydı bütün dersliklere girecek kendini geliştirecekti. Bu sefergözüne çarpan zeka oldu. Zekasını ve stratejisini geliştirse hiç fena olmazdı. Heyecan ve mutluluğun kaarışımı bir ifadeyle içeri girdi. İçerde kimse yoktu. Bir ere oturarak eğitmenini beklemeye başaldı. Eğitmeni ya Summ yada Will olacaktı. İkisini de tanıyordu. İkisi de eğitmeni olabilirdi.

Bir süre bekledikten sonra kapı açıldı. İçeri giren Summ'dı. Gülümseyerek ClaY'a
" Selam Clay " dedi. Eğitmeninin Summ olmasına çok sevinmişti. O da aynı sıcak gülümsemesiyle " Selam Summ. " dedi. Ne yapacakları hakkında hiçbir fikri yoktu. Fakat kararlıydı. Bu seviyeyi bitirnce diğer seviyeler iiçinde gelecekti.
William Maxwell
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
William Maxwell

MesajKonu: Geri: Claire Angel Deeply    Claire Angel Deeply Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 7:53 am

Summer ve ben dersliğin öğretmen bölümünde oturuyorduk. Sabah gelen mektuplardan birisini açan Summer şaşkınlıkla konuşmaya başladı. "Öğretmenler odasında eğitmenleri toplantı yapacakmış." Şaşırmıştım. Summer hala şaşkınlıkla bana bakarken hemen cevap verdim. "Sanırım sadece eğitmenler sen git ben dersliğe bakarım." Summer teşekkür edip telaşla küçük odadan dışarıya çıktı. Kapıyı araladığında içeri girmiş olan Clay'i gördüm. Sanırım ders almaya gelmişti. O kampta tanıdığım ve sevdiğim nadir melezlerden birisiydi. Kamptaki melezlerin yarısını işe yaramaz bulduğum düşünülürse gerçekten de iyi birisi olduğu anlaşılabilirdi. Hemen ayağa kalkıp arkalarından dersliğe girdim. Summer'ın sesini duydum. "Üzgünüm Clay acil toplantıya gitmem gerekiyor. Will seve seve seninle çalışacaktır." O sırada Clay'in yanındaydım. "Selam Clay. Nasılsın? Uzun zamandır görüşmüyoruz. Gelmene çok sevindim. Otursana." Elimle gösterdiğim masaya oturduktan sonra sorularıma cevap veririken ben de gidip sözcüm avı bulmacası ve kalem getirdim. "Hazırsan başlayabiliriz. Sözcük avı bulmacası ile başlayalım." Elimdeki kağıdı ona uzattım. Zor sözcük avı bulması gereken 25 kelime vardı. Ona yeteri kadar süre vermek için "Süren yedi dakika" dedim.
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Claire Angel Deeply    Claire Angel Deeply Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 11:05 pm

Summ'ın toplantısı olduğu için odadan, ondan özür dileyip çıkmıştı. Yeni eğitmeni Will'di. Sıkıntı olmayacaktı onun için. Çünkü Will'i severdi. Onla hiçbir sorunu yoktu. Biraz muhabbetten sonra derse geçtiler.

"Süren yedi dakika" dedi eğitmeni. 25 Tane kelimeyi 7 dakikada bulmasını istiyordu. " İyide bu imkansız. " diye düşündüi ama bunu eğitmenine söylemeedi. Eğitmeni, 7 dakika diyiyorsa deneyecekti. Baştan moralini bozmak istemiyordu. Will'in elindeki kalemi aldı ve kelimeleri aramaya başladı. Eğitmeni Will, 7 dakika olan süresini hemen başlattı. Bir süre kelimeyi aramaya devam etti. 1 dakika geçmişti ama daha bir tane bile kelime bulamamıştı. " Lanet olsun. " dedi sinirle. Will ona giden güveninin geri gelmesini istercesine " Sakin ol Clay. Yapabilirsin. İyi odaklan. " dedi. Bunun üzerine biraz sakinleşti ve daha dikkatli aramaya başladı. Kelimeleri pegasslara benzetti. Sanki ahıra gelmiş pegasus arıyormuş gibi kelimeleri aramaya başladı. Bulmacayı ahıra, kelimeleride pegasuslara benzetti. Bu taktik işe yaramıştı. 6 dakikası kala ilk kelimesini bulmuştu. " Buldum." diye yerinden zıpladı sevinçle. Fakat geriye 24 kelimenin kaldığını atırlayınca yerine oturdu ve aramaya devam etti. Hızlıca 2.kelimesinide buldu. 3-4 kelimeler ip söküğü gibi gelmeye başladı. Son 1 dakikası kala 7 kelimesi kalmıştı.

O kadar kelimelere daldı ki eğitmeni Will'in
" Süern bitti. " demesiyle irkildi. Süresi bitmişti ama onun daha bulması gereken 3 kelimesi daha vardı. Başarısız olmuştu. Somurtkan bir ifadeyle Will'e baktı.

Claire Angel Deeply
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Claire Angel Deeply
»  Claire Angel Deeply
» Claire Angel Deeply
»  Claire Angel Deeply
»  Claire Angel Deeply