Sabah uyandığımda çok garip bir rüya görmüştüm . Bir kadın ve kafes içinde yüzlerde fare ! Kulübe kütüphanesine gittim ve biraz araştırma yaptım . Fareler ve büyücü bir kadın , canavarlar denizi denilen korkunç bir yerde Kirke isimli bir kadın , erkekleri fareye çeviriyormuş . Kardeşim , kuzenim Arche'yi sarstım . " Hey ! Arche ! Uyan ! " Uykulu gözlerle " Ne ?! " diye bağırdı bana . " Çok tehlikeli bir göreve çıkmaya ne dersin ? " dedim . Çok tehlikeli dediğim anda Arche'nin gözleri parlamıştı . " Ben varım , anlat ! " dedi bana . " Canavarlar denizine gidiyoruz ! Detayları yolda anlatırım . " dedim . Plan yaptık . Ben durumu Kheiron'a bildirecektim . O da eşyaları hazırlayacaktı . Kheiron ile bu durumu konuştuğumda biraz tereddüt ve bir ton uyarıdan sonra kabul etti ama pegasuslar canavarlar denizine gidemez dedi . Ne yapacaktık ? Pegasuslarımız olmasa nasıl giderdik canavarlar denizine . Bir şeyler düşünüp Arche'ye haber vermek için kulübeye girdiğimde Arche her şeyi çabucak hazırlamıştı . Bana " Sana iyi bir haberim var ! Hephaistos çocuğu arkadaşlarım var bize bir yelkenli ayarladılar . " dedi . Ona pegasus sorunundan bahsetmemiştim ama sanırım biliyordu bozuntuya vermeden " Yelkenli mi ? Canavarlar denizinde bir dakika bile dayanamayız . " dedim hayallerim yıkılmışyı . " Yelkenli dedim ama sağlam ve metalden olan ekstra güçlendirilmiş bir gemiden bahsediyorum . " dedi heyecanlı bir şekilde .
Eşyalarımızı gemiye taşıdıktan sonra melez kampını arkamızda bırakarak bu korkunç , tehlikeli ve aşırı derecede çılgınca maceraya atıldık .