Sabah yine erkenden kalkmıştım.Kısa bir oyalanmdan sonra üstümü değiştirip kulübenin içerisinde volta atmaya başladım.Bir Athena kızına yaraşır bir şekilde çalışmam gerekirdi.Ne yapacağıma karar veremez bir halde düşünürken derslikleri ziyaret etmenin zamanı geldiğini düşündüm.Uzun zamandır yeni bir ders almaya başlamamıştım.Kılıç konusunda konumumu bayağı bir ilerletmiştim ama bu yeterli değildi.Yeni şeyler öğrenmenin zamanı gelmişti.Mutfakta bir şeyler atıştırdıktan sonra hızlı adımlarla dersliklerin yolunu tutmuştum.Belki Pegasus Binicilik Sınıfı'na uğrardım.Ne zamandır uçma talimi yapmamıştım ne de olsa.Dersliklerin bulunduğu kısma adım attığımda o an tüm ihtişamıyla karşımda duran başka bir derslik görmüştüm.Kısa zaman içerisinde ne kadar çok derslik açılmaya başlamıştı ! 'Eh, bu sınıfa da uğramasam olmaz.' düşüncesiyle Dövüş Sanatları Dersliği'ne doğru ilerlerken eğitmenin kim olabileceği hakkında tahminlerde bulunuyordum.Muhtemelen bir erkekti ama adına aldanmamak gerekirdi.Sonuçta Kılıç Antremanları Sınıfı'nın tüm eğitmenleri kızlardan oluşuyordu.Heyecanla ve biraz da çekimser bir tavırla kapıdan içeri girdim.Kendimi belli etmek adına yavaşça öksürdüm ve ''Merhaba.'' diyerek herhangi birine seslenmeyi denedim.Sınıftaki başka bir odadan çıkan kişi Zack'ti.Bu aslında o kadar da şaşırtıcı değildi, onun bu konularla alakası olduğu fark ediliyordu.''Dersliğe hoş geldin Andy !'' diyen sesindeki heves ve coşku hissediliyordu.Bakalım bana öğretecek neleri vardı ?