Tahmin ettiğim gibi İris teklifimi kabul etmişti ama suya girmek beni biraz bozmuştu.Suda yüzerken homurdanıp sitem etmeye başladım.Yanıma Amphirite çocuğu almak iyi bir fikirdi suda kolayca nefes almamı sağlıyordu.Birden ağzım açık kalmıştı karşımda mükemmel bir saraydı.Deniz kabukları,yosunlar,deniz atları ve daha bir sürü şey.Sarayın kumlarına indik ve içeri girdik içeri girdiğimizde rahatlıkla nefes alabiliyordum.Burası Poseidon'un Sarayı cümlesinin hakkını veriyordu.Bir şey söylemeye yeltendim söyleyemedim sonra söyleyebildim."Vay be annenin evi çok güzelmiş benim kide bir sarayda yaşıyor ama insanların gitmekten hoşlanmıyacağı türden bir yer."dedi.İris tahmin etmiş gibi ürperdi tam bir şey diyecekti ki sözünü ayak sesleri kesti.Yukarıdan aşağa ayak sesleri geliyordu İris "Umarım Amphirite'dır."diye mırıldanıyordu.Ayak sesleri son bulduğunda karşımda bildiğiniz deniz kızı duruyordu!Ayakları yerine yılan vücudu felan yani bildiğimiz deniz kızı.İris nefesi kesilmiş bir şekilde "Anne..!"dedi.Amphirite gerçekten sevecen gözüküyordu.Ardından Amphirite gülümsedi ama beni görünce yüz ifadesi şüpheci bir tavır almıştı.