Marcus dik başlılık yaparak Hera'ya karşı geliyordu.'Ah evet, şimdi bizi sonsuza kadar lanetleyecek ve kısmetim kapanacak' diye düşünürken Zeus bütün ihtişamıyla yanımıza doğru geliyordu.Hera diyeceğini yarım bırakmış, bizi buharlaştırma zevkini tadamamıştı.Tanrı Zeus'un gelip Marcus'u avutacağını düşünürken tamamen yanılmıştım.Onun da Marcus'a bağırması beni hiddetlendiriyordu.Kimse ona bu kadar fazla yüklenemezdi, bir tanrı bile olsa ! Bağırmamak için kendimi zor tutuyordum.Tanrı Zeus ise bizi azarlamaya devam ediyordu.''Siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz ha ?'' diye bağırıp çağıran Zeus'a diyecek tek kelime dahi bulamıyordum resmen.Tüm cesaretimi toplayarak araya girecekken o an bir Tanrıçanın ürkütücü sesini işitmiştim.''Siz !'' Her ne kadar bu sesin Tanrıça Athena'ya ait olmadığını umsam da tabii ki Kader Tanrıçaları bugün de bizden yana değildi.Athena hızlı adımlarla yanımıza gelip ''Ne arıyorsunuz siz burada ? Kamptan kaçmak ve Olimpos'ta tanrıları meşgul etmek mi ? Ecelinizi mi istiyorsunuz siz ?'' Marcus'un şimdi ne hissettiğini daha iyi anlayabiliyordum.Sesim soluğum kesilmişti.Zaten içimde kalan cesaret kırıntıları da şimdi yok olup gitmişti.Dudağımı ısırmaktan kanattığımı hissedebiliyordum.Marcus konuşacak gibi oldu ama elini sıkarak susmamızın daha iyi olduğunu belli ettim.Her ne kadar Marcy'i ikaz etsem de benim de dayanacak sabrım kalmamıştı.Boş yere azarlanmayı hak etmiyorduk.Çaresizce bakıştıktan sonra umutsuzca konuşmaya yeltendim.Zorlukla yutkunduktan sonra ''Ebeveynlerimizden beklediğimiz ilgiyi aradığımız için çok özür dileriz o halde ! Zaten binlerce kez tanrılara yardım eden melezler sizin için ne ifade ediyor ki ? Karşınızda duran et yığınlarından başka bir şey olmadığımızı düşündüğünüze adım gibi eminim !'' diye haykırdım.Aptallık ettiğimi biliyordum, ama kendime hakim olamamıştım.Athena sinirli bir şekilde bağırarak ''Sesini yükseltme !'' dedi.Başımı 'boş versene' dercesine salladıktan sonra Marcy'i kolundan sürüklemeye başladım.Marcy muzurca gülerken ''Konuşmayacaktık değil mi ?'' diye sordu.Ona hafifçe vurduktan sonra başımıza bela almadan önce gitmeye karar verdik.İçimizdeki buruklukla asansöre binerken üvey annemle Athena'yı karşılaştırmadan duramıyordum.Şu anda 'gerçek' bir anneye ihtiyacım vardı.
~ Marcy'nin de ekleyeceği bir şey yoksa RP bitmiştir.