Tarlaya gelenler Dionysos çocuklarıydı.Tam bakamamıştım ama galiba Kevin ve Dante'ydi.Henüz bizi görmemişlerdi ama yakalanmamız an meselesiydi.Candy bu durumdaykan bile üzüm yiyordu.Biraz önceki korkak halinden eser yoktu.Kendinden geçmiş gibiydi.Tek başıma onlardan nasıl kaçacağımızı düşünmeye başladım.Aslında onlardan korkmuyordum ama çok ispiyoncu olduklarını biliyordum.Kaçmanın bir yolunu bulmalıydım.Ben düşünürken onlar da bağdan üzüm toplamaya başladılar.Aynı zamanda birbirleriyle şakalaşıyorlardı.Candy üzümleri yerken biraz fazla ses çıkarıyordu.''Biraz sessiz ol,yakalanmamız an meselesi.'' dedim ve Candy'i susturmaya çalıştım.Galiba Kevin sesimizi duymuştu.Hızlıca arkasına döndü ve etrafına bakmaya başladı.Bizi farketmemesi için nefesimi bile tutmuştum.Kevin'in bizi duyduğunu farkedince Candy de kendine geldi.''Kim var orda?!'' diye bağırdı Kevin.Candy'e sessizce ''Üç deyince sen koşmaya başla.Arkana bile bakma.Ben arkandan geleceğim.'' dedim.''Bir,iki,üç!!'' dedim ve Candy koşmaya başladı.Ben de saklandığım ağacın arkasından çıktım ve Kevin' ''Merhaba!'' dedim.Kevin'in sinirlendiği yüz ifadesinden belliydi.Daha fazla uzatmadım ve arkama bile bakmadan koşmaya başladım.Kevin arkamdan kovalamaya başladı ama ben arayı açmıştım.Candy'nin durduğu yere kadar koştum.Artık bizi takip etmiyorlardı.Nefes nefese Candy'e baktım.Hiçbir şey olmamış gibi sırıttım ve ''Hadi,bunları yiyecek güzel bir yer biliyorum.'' dedim ve kolundan tutup peşimden sürükledim.