Babamın beni umursamaması umurumda değildi . Saat gecenin 3ü idi . Ahıra yöneldim ve pegasusum olan karamele empire state binası dedim ve ağzına bir karamelli draje attım . Birkaç dakikada gelmiştik teşekkür ettim . Ben bir şey demeden uçup gitti . Lobideki bekçiye 600. kat dedim . Delimisin sen dedi ? Bu bina maksimum 400 katlıdır . Ben bir melezim !!! diye bağırıdm. Off şu sinir bozucu melezler dedi kısık bir sesle hadi git asansör orada dedi bana . 600 kata vardığımda . Bir köşede uyuyan bir adam gördüm . Babam olduğunu tahmin ettiğim adamı dürttüm. Uyandı ve bana " Era , geleceğini biliyordum. " dedi. Çok şaşırmıştım babam beni bekliyordu ?! Bana uzunca bir sarıldı . 19 yıldır babamı hiç görmeden yaşamıştım . Gözlerine direk olarak baktığımda uyku doluyordu içim . Baba kardeşlerimin hepsine birer hediye vermişsin dedim. Ah evet !. Cübbesinin içinden siyah , okları taşımak için gibi görünen kapalı bir kutu çıkardı . Kutuyu açtım içinde gümüş bir yan flüt duruyordu . Ardından alnıma dokundu . İstemsiz bir şekilde gözlerim kapandı ve uykuya daldım . Elini alnımdan çekince uyandım . Bu flütte bu özel melodiyi çalınca flüt bir silaha dönüşür silahın hiçbir mermisi öldürmez sadece 10 dakikalığına kurbanı uyutur . Her gün maksimum 3 mermi kullanabilirsin eğer mermin biterse 24 saatte tekrar 3 mermi silahın içine dolar tıpkı uyuduktan sonra insanın içine dolan enerji gibi . Ben daha teşekkür edemeden " Zeus'un bana seninle görüşmek için verdiği süre bu kadar evlat. " dedi ve kapıdan içeri girip yok oldu .
Şaşkınlıkla asansöre bindim ve flüt ile babamın aklıma enjekte ettiği melodiyi çaldım flüt birden eski model gümüşten bir tabancaya dönüştü . Lobiye vardığımda görevliye doğru tuttum silahı ve ateşledim adam mermi ona isabet etmiş ve yok olmuştu . Birden adam uykuya daldı . İçimden teşekkürler baba dedim . Silah tekrar flüte dönüşünce kutuya koydum ve kutuyu sırtıma astım . Dışarı çıkınca havaya bir karamelli draje attım daha yere düşmeden karamel jet hızında uçup drajeyi kapmıştı nerede olsa bilirdi benim karamelli drajemi . Beni kampa geri götürdü . Kulübeme geri gelince siyah kutuyu yatağımın altına koyup uykuya daldım ...