Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Hayatımda İlk Günüm

2 posters
YazarMesaj
Katherina Zoey Night
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Katherina Zoey Night

Yeni Hayatımda İlk Günüm Empty
MesajKonu: Yeni Hayatımda İlk Günüm   Yeni Hayatımda İlk Günüm Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 3:42 am

Hala bir tanrı/tanrıçanın kızı olduğuma inanamıyordum.Ama başımın üstünde dönüp duran işareti görünce ve Kheiron Nyks kızı olduğumu ilan edince tereddütüm kalmadı.Annemin bana ilk anda böyle sahip çıkması beni şaşırtsa da mutlu olmuştum.Amaçsız bir şekilde çevreme bakınırken yanıma bir kız geldi.Uykulu bir şekilde gülümsedi ve "Merhaba,ben Alexis.Düşünceli gözüküyorsun.Sorun mu var?" dedi.Sempatik olduğunu umduğum (bu konuda pek iyi değilim) bir gülümsemeyle "Hayır.Sadece kampa yeni geldim ve biraz tuhaf hissediyorum" dedim.Kendimi tanıtmadığımı farkederek ekledim "İsmim Katherina.Kısaca Kat diyebilirsin".Alexis tam konuşacaktı ki bir kız sesi "Hey,Alex.Sen gidip biraz uyu" dedi.Ardından kızı gördüm ve kendimi ona anında yakın hissettim.Alexis esneyerek uzaklaşırken kız "Hypnos çocukları" diye söyleniyordu.En sonunda kız derin bir nefes aldı "Merhaba,ben Scarlett.İstersen Scatt de farketmez.Sen yeni kardeşimiz olmalısın.Gel sana kulübemizi göstereyim".Umursamaz bir tavırla arkasını dönüp yürümeye başladı."Ben de Katherina Night.Tanıştığımıza memnun oldum" diye mırıldandım.Ona yetişmek için hızlı adımlarla yürürken Scatt geçtiğimiz yerleri tanıtıyordu.En sonunda çok hoş görünen (benim zevklerime göre;muhteşem) bir kulübeye ulaşınca onunla birlikte içeri girdim.Bir çocuk "Hey Scatt,bir çaylak daha mı?"diye sordu."Evet Zack" diye cavap verdi Scatt.Kulübe çok güzeldi.Buraya hemen kanım kaynamıştı.İçerideki çocuklar yumuşak başlı görünmüyorlardı.Tıpkı benim gibiydiler yani.Ay yavaş yavaş Güneş'in yerini alır ve hava kararırken,kulübedeki herkes (kardeşlerim mi desem acaba?) gücünü toplamış ve daha uyanık görünüyordu.Kulübede tuhaf bir takım çalışması vardı.Bu tür çalışmalardan nefret ederim,ama bu farklıydı.Sanki herkesin kişiliği farklıydı ama herkes uyumluydu.Bazılarımız arenaya giderken geri kalanlarımız (ben de dahil) gece boyu kurnazca ve bizim dışımızda her melezin sinirini bozacak planlar düzenledik.Pek uysal değildik sanırım,ne dersiniz?
Scarlett A. Fackrell

Scarlett A. Fackrell

MesajKonu: Geri: Yeni Hayatımda İlk Günüm   Yeni Hayatımda İlk Günüm Icon_minitimePtsi Mart 21, 2011 8:23 am

Kulübemize yeni bir kız,benim deyimimle 'çaylak', gelmişti.Soğukkanlı olmasına rağmen oldukça cana yakındı belki de kardeşleri olduğumuz için böyle davranıyordu,ama bilemiyorum.İnsanları tanımak pek de benim tarzım sayılmazdı.Kath ve diğer kardeşlerimle kurnazca planlar yapmaya başladık gece vakti.
'Beynimiz' bu saatlerde daha iyi çalışıyordu artı çoğu kişi de uyuduğundan müthiş şakalar yapabiliyorduk.Ama bugün en güzel şakalardan birini yapmalıydık yeni kardeşimizin gelmesi adına.Ne yazık ki benim aklıma hiçbir fikir gelmiyordu.Sonradan Zack
"Sanırım benim çok pis mükemmel bir planım var"
dedi ve sinsice güldü.Gerçi böyle saçma bir laftan sonra - çok pis mükemmel - bunun biraz tuhaf kaçtığını söylemek gayet normaldi...Zack en adi şakaları bulanımızdı kim bilir kurbanlarımızı nasıl bir 'şaka' bekliyordu???...
Katherina Zoey Night
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Katherina Zoey Night

MesajKonu: Geri: Yeni Hayatımda İlk Günüm   Yeni Hayatımda İlk Günüm Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 8:48 am

Zack'in böyle demesinin ardından üçümüz (Scatt, ben ve Zack) dışarı çıktık. Zack bize dönerek "Pekala, ilk olarak bir ip bulmalıyız." dedi. Scatt "Zack, planımız başımızı derde sokacaksa unutalım gitsin, tamam mı?" dedi. Zack kurnazca gülümseyerek "Yeni kardeşimiz adına bir şeyler yapmalıyız ama, değil mi?" dedi. Ben sessizce onları izlerken onlar bir süre tartışmaya devam ettiler. Sessiz bir kız gibi davranmak bana göre değildi ama yine de ağzımı açmadım. Bir süre sonra Scatt nereden geldiğini anlayamadığım bir ip çıkararak Zack'e uzattı. Zack bu sefer tekçe Scatt'a "Hani şu küçük patlayıcılar vardı ya. Onlardan bulabilir misin?" diye sordu. Scatt umursamazca omuz silkerek "Bir şeyler ayarlarım." dedi. Daha sonra ise cephaneliğe doğru koşmaya başladı. Zack ipi bir ağca bağladı ve bana dönerek "Şimdi Kat senden ağacın arkasına geçmeni ve ipi sıkıca tu..." dedi fakat sözünü tamamlayamadı çünkü "Siz melezler, ne yapıyorsunuz?" diyen otoriter ve sakin bir ses duyuldu. Zack ile arkamızı döndüğümüzde yarı at yarı insan bedeniyle orada duran Kheiron'u gördük. Zack Kheiron fark etmeden ipi yere bıraktı ve "Hiç bir şey." dedi. Ardından ise bana uyarıcı bir bakış attı. O zaman kulübem belli olmadan önce bana şu öğüdü veren bir Apollon kızını anımsadım. Diyordu ki "Eğer bir şey yaparken -Kavga ederken, kamptan kaçarken- filan Kheiron'a yakalanırsan olay yokmuş gibi davran. Bir-iki haftanı mutfakta geçirmek istemiyorsan tabi!" Bu sözleri hatırlayınca ben de Zack'in ardından "Sadece arenaya gidiyorduk." dedim. Kheiron (neyse ki) yerdeki ipi hala fark edememişti. Bunun yerine "Hadi o zaman, burada böyle dikilmiş durmak yerine ilerleyin!" dedi sertçe. Zack ile aynı anda arkamızı dönüp hızlı adımlarla areneya doğru yürümeye başladık. Umarım Scatt o patlayıcıları kısa sürede bulup kulübenin önüne geri dönmezdi, çünkü Kheiron bir süre daha orada duracağa benziyordu!

Yeni Hayatımda İlk Günüm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni evimde ilk günüm
» İlk günüm ve Yeni Evim
» Yeni Bir Hayat ve Yeni Gerçekler
» Yeni Bir Sayfa, Yeni Bir Aşk...
» Yeni ev,yeni başlangıç...