Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk günüm ve Yeni Evim

YazarMesaj
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

İlk günüm ve Yeni Evim Empty
MesajKonu: İlk günüm ve Yeni Evim   İlk günüm ve Yeni Evim Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 2:48 am

2- Melez Kampı'nda, kulübendeki ilk gününün rp'sini yazacaksın.
Mekan: Ait olduğun kulübe.
Katılacaklar: Serbest (istediğin herkesi davet edebilirsin.)

Bavulum elimde -Serge onu yanıma bırakmıştı- Hestia kulübesine girdim. Etraf darmadağınıktı! Kendime ıvır zıvırlardan yol bulmaya çalışarak boş olan bir ranzanın alt katına ilerledim. Zar zor yatağa ulaştım ve rahatladım. Buranın bir elden geçmesi gerek ,diye düşündüm. Bavulumdaki giysileri çıkarıp giysi dolabındaki boş olan yere koydum. Umarım kardeşlerim kızmazdı. Yarım saat sonra yerleşmeyi bitirmiş, toparlamaya başlayacakken kapı açıldı.
''Ah,merhaba'' dedi bir kız.''Sen şu yeni gelen kız olmalısın.Çok iyi.'' dedi beni süzerek.
''E-evet. Sen de sanırım kardeşimsin.''
''Evet ben Laudomia.'' dedi kız ve çerçöpün içinden bana doğru geldi.
''Memnun oldum, ben de Mia Keira. İstediğin şekilde seslenebilirsin.''
Bir kardeşimi gördüğüme memnun olmuştum. Bütün biriktirdiğim soruları ona sordum. Kamp kurallarını,farklı melezlerin farklı huylarını öğrendim. Kamp müdiresi hakkında da bilgi edindikten sonra sordum.
''Bizim başka kardeşimiz var mı?''
''Ah,evet.Jason. İnan ki çok gıcıktır.Uzak durmaya çalışıyorum. Gerçi kardeşken bu biraz zor ama..''
Biraz güldüm ve ''Normaldir'' dedim.Ama ben şimdilik herkesle iyi geçinmeye çalışacaktım. Tabii Lau'nun anlattıklarından kesinlikle düşman olacağım kişiler vardı. Mesela,Kronos'un tarafına geçmiş olan Nyks kulübesi. Eğer kafamı tuvalete sokarlarsa Ares kulübesi, gibi.
Sonra, en azından yatakların etrafını toplamaya çalıştık(!) ve yorgun bir şekilde,-saat daha 7 olmasına rağmen- tam uyuyacakken diğer kardeşim kapıyı vurup içeri girdi ki ,ben huysuzluktan, onunla tanışmadan dışarı çıktım. En sevmediğim şey beni birisinin uyandırmasıydı.

İlk günüm ve Yeni Evim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni evim
» ¨Yeni Evim¨
» Yeni Evim
» Yeni Evim..
» Yeni Evim