Kulübemde otururken yine son gittiğim görevi düşünüyordum. Lura ile gitmek istediğim yere varmıştım fakat hepsi babam Zeus'un sayesindeydi. Lura ile birçok göreve çıkacaktım. Bu yüzden onunla iyi anlaşmalı ve en iyi pegasus sürme taktiklerini öğrenmeliydim. Kamptaki arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla Pegasus Binicilik Sınıfı vardı kampta. Ah , işte bu çok iyiydi (!) , uğramam gereken bir derslik daha... Bu aralar dersliklerde çok vakit geçiriyordum. Pegasus ahırlarına gidip Lura'yı almam gerekiyordu. Ahırlara gittiğimde Lura yine uyuyordu. Son görevden sonra her tarafı ağrımış olmalıydı. Birkaç küp şeker ve biraz havuçtan sonra güç bela ahırlardan çıkarabildim onu. Dersliklere doğru giderken aklımda tek bir şey vardı ; "Pegasusumla tek vücut gibi olmak" hatta belki pegasusumla bile düşmanlara karşı koyabilirdim , kim bilir ? Dersliğe vardığımda Lura çevredeki çok sayıda pegasusu görüp neşelenmişti ama onu yine tutamıyordum. Eğitmenin çabucak gelmesi gerekiyordu ; yoksa pegasusumu kaçıracaktım. Lura'yı tutmakta çok zorlanıyordum artık. Nefes nefese eğitmenin gelmesini beklemeye başladım.