Zack'le yaptığımız kılıç antrenmanından dönerken "Eeee amca? Kampa geldiğinden beri ne maceralar yaşadın?" dedim. Diğer melezlerin maceralarını dinlemeye bayılıyordum, bana yeni macera fikirleri veriyorlardı. Yeni planım Lotus Kumarhanesi'ne gitmekti. Oldukça fazla dinlemiştim ve sanırım gitmeyen bir tek ben kalmıştım.
"Ne yaşamadın diye sorsan daha mantıklı olur. Sayısını unuttum." dedi gülerek. "Bunamışsın, ben hepsini hatırlıyorum." dedim. Sinir-şaşkınlık karışımı bir ifadeyle bakınca kahkaha attım ve "Ne? Genellikle amcalar daha büyük olmaz mı? Daha büyük olduğunu düşün!" dedim. O da güldü ve "Birincisi, bir daha bana bunak dersen bir daha uyuyamazsın. İkincisi, hayatımda yaşamadığım kadar çok şeyi bir anda yaşadım. İzin ver de unutayım." dedi.
Gözlerimi devirerek "Birincisi, anlatım bozukluğu yaptın. İkincisi espriden de anlamıyorsun." dedim. Sonra sırıtarak "Peki, yeni bir maceraya ne dersin?" diye sordum.
Heyecanla "Harika olur derim! Peki ne yapacağız?" dedi. "Lotus Kumarhanesi'ni ziyaret edeceğiz." dedim. "Orayı çok övdüler."