Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nicole Avery Johnson

2 posters
YazarMesaj
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

Nicole Avery Johnson Empty
MesajKonu: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 2:40 am

Kampa yeni gelmiştim ve kılıç teknikleri konusunda kendimi geliştirmek istiyordum, bu nedenle yolum arenaya düştü. Etrafta birbiriyle düello yapan birçok melez vardı. Aralarına katılmak istedim ama bir sorun vardı: ben daha kılıç tutmasını bile bilmiyordum! Çabucak ne yapacağımı düşünürken gözüm küçük bir kulübeye ilişti. Disleksi denen illet yüzünden yazıları okuyamasam da tabelayı okudum çünkü başlık beynimin zaten ayarlı olduğu Yunan dilinde yazılmıştı. Tabelada şöyle yazıyordu: Kılıç Antrenmanları Sınıfı! Şimdi ne yapacağız? Tabii ki böyle bir altın fırsata balıklama atlayacağız!

Anlayacağınız üzere hemen derslikten içeriye girdim. Ama girince bir anda olduğum yerde dondum kaldım. Çünkü içeride eğitmene benzer kimse yoktu!
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 3:50 am

Kılıç dersliğine varmadan önce düello alanına bakmak gelmişti içimden. Gitmez olaydım! Gittiğimde çok hırslı bir kavganın arasına girdiğimi nereden bilebilirdim ki? Biz kampta huzur isterken bazı serseriler bunu ciddi bir kavgaya dönüştürüyordu. Genelde 14-15 yaşında olan afacanlardı hepsi. Bu tür olaylara el atmak benim amacımdı tabi. Olaya el atınca çocuklardan biri bana meydan okudu tabi. Ne yaptım? Tabi ki de çocuğa gününü gösterdim. Kimin çocuğu olduğunu bilmesem de bugün Kheiron gelip bana bir güzel kızacaktı. Yine de umursamayacaktım. Haklı olan bendim. Böyle çaylaklar yüzünden her gün sinirim hoplaması gerekmiyordu. Kılıç dersliğine sinirli adımlarla vardım. İçeri girdiğimde siyah saçlı bir kız eğitmen bekliyordu. Zaman kaybetmeden yanına gittim. ‘‘Merhaba, eğitim için geldin galiba. Ben Athena kızı Serena, kılıç eğitmeniyim.’’ Kız ses çıkarmayınca konuşmama devam ettim. ‘‘Hangi konuda gelişmek istiyorsun? Hançer, kalkan, kılıç?’’ Bir yandan da cebimdeki not defterini çıkarmıştım. Daha eğitime gelecek o kadar çok öğrencim vardı ki…
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 4:31 am

Ben eğitmene benzer kimse yok derken eğitmeni çağırıyormuşum meğer! Çünkü bu düşünceyi aklımdan geçirir geçirmez benden iki ya da üç yaş büyük kızın teki eğitmen olduğunu söyledi ve hangi silahla eğitim görmek istediğimi sordu. Benim durumum biraz karmaşıktı. Aslında hançerle dövüşmek daha çok işime gelirdi ama genelde herkes kılıçla dövüşürdü hani. Aslında ikisini de öğrenmek istiyordum. Bir Ares kızı olarak elimden geldiğince çok silah kullanabilmeliydim.

"Ben de Ares kızı Nicole. Aslında ben hem kılıç hem de hançerde gelişmek istiyorum ama bir tanesini seçmem gerek değil mi?"

Athena kızının cevabını beklerken ikisinde de gelişebileceğimi söylemesi için bildiğim üm tanrılara dua ediyordum.
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 4:43 am

Kız delici mavi gözlerini üzerime dikmiş düşünüyordu. Ben ise elimde not defterim ile ona bakıyordum. Fazlasıyla ciddi bir ifadem olduğunu tahmin ediyordum. Bugünlerde fazla yoğun olduğum için gergindim. Kız cevap verirken bir yandan da onu dinliyordum. ‘‘Ben de Ares kızı Nicole. Aslında ben hem kılıç hem de hançerde gelişmek istiyorum ama bir tanesini seçmem gerek değil mi?’’ Tabi ki de böyle bir şart yoktu. Küçük bir kahkaha attım ve konuşmaya başladım. ‘‘Hayır Nicole. İstediğin silahla istediğin kadar eğitim görebilirsin. Böyle bir sınırımız yok asla da olamaz. Sizler ne kadar eğitim görürseniz kendiniz için o kadar iyi yaparsınız.’’ Kıza gülümseyerek cevap vermeye çalışmıştım. Ayrıca Ares kızı olmasına şaşırmıştım. Normalde Ares çocuklarının kılıç bilgileri yeni gelmelerine rağmen tam olurdu. Mesela Mia… Ancak Nicole’un deneyimsiz olması beni şaşırtmıştı. Yine de elimden geldiği kadar yardımcı olacaktım. Cevap vermeyince tekrar konuşmaya başladım. ‘‘Ancak şimdi ilk aşama olarak birini seç. Hançer mi yoksa kılıç mı? Ona göre seviye ölçeceğim.’’ Cevabını beklerken notlarımı da bir listeye diziyordum.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 4:57 am

Kılıç mı hnaçer mi? Bu basit bir soruydu. Tabii ki hançer seçecektim. Çünkü hem sadece elimde bir hançer vardı hem de hançerle dövüşün daha zor olduğunu duymuştum. Kılıç çok sıradandı. Ama gerekliydi. Kılıçla savaşırken kazanma şansının daha çok olduğu bir gerçekti. Ama New York'ta başıma gelen şeylerden kılıç sayesinde kurtulmamştım tabii. Onun yerine usta bir kundakçı olmuştum. Tabii bunun kamptakilerin kulağına gitmemesini umuyordum.

"Hançeri tercih ederim doğrusu." dedim. Sonra "New York'ta başıma gelenlerden kılıç sayesinde kurtulmadım." dedim. Muhtemelen daha başka şeyler de söyleyecektim ama dilimi ısrdım. Sert ısırmış olmalıydım - çünkü ağzıma kan tadı geldi. Ama bunu umursamadım bile. Serena daha fazla şey söyleseydim kim bilir hakkımda ne düşünecekti?
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 5:55 am

Evet, yine bir hançerci… Bu beni gülümsetmişti tabi ki. ‘‘New York'ta başıma gelenlerden kılıç sayesinde kurtulmadım.’’ Kaşlarımı merakla kaldırdım ama konunun derinine girmeyecektim. Asla aşırı meraklı bir insan olmamıştım zaten. Başımı sallayarak onayladım ve konuşmaya başladım. ‘‘Nicole, hançeri seçtin demek ki… Peki o zaman. Bir dakika bekle.’’ Hemen içeriye gittim. Kulübenin dağınık olduğu gerçeği ile yüzleşmek canımı da sıkmıştı tabi. Yine de bez bebekleri bulmaya çalışıyordum. Sonunda hançerler için hazırlanmış bebekleri de alıp dışarıya çıktım. Büyük bir tahtaya iplerle asılmışlardı. Böylece onlara saldırmak daha kolay oluyordu. Bebekleri görünce Nicole’un gözleri parlamıştı. Açıklama gereği duymuştum hemen. ‘‘Şimdi bu bebeklere nasıl saldıracağını görmek istiyorum. Ona göre seviyeni belirleyeceğim. Haydi bakalım, ama dikkatli olmayı da unutma.’’ Göz kırptıktan sonra notlarıma geri dönüp Nicole’u izlemeye devam ettim.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 1:13 am

Hah! Hançerle bez bebeklere mi saldıracaktık. Bu altın değil, 24 ayar altın bir fırsattı hem de!

Hemen Kanın Parıltısı'nı çektim ve saldırıya geçtim. Kanın Parıltısı'nı kullanmamın nedeni Serena'nın bana kullanmam için başka bir hançer vermemiş olmasıydı. Neden vermediğini bilmiyordum ama bundan şikayetçi değildim. Sonuçta Kanın Parıltısı'nı dünyadaki bütün hançerlerden daha fazla seviyordum. Ancak umarım Serena bu hançerle kendisiyle düello etmemi istemezdi. O güzel yüzde belki de hiç iyileşemeyecek bir kesik açmak hiç hoş olmazdı.

Sağlı sollu hançeri bebeklere savururken göz ucuyla da Serena'ya bakıyordum. Etkilendiği belli oluyordu. Bir iki hamleyle son bebğin de işini bitirdikten sonra Serena'ya döndüm.

"Şimdi ne yapacağız?"

Nicole Avery Johnson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson