Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nicole Avery Johnson

2 posters
YazarMesaj
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

Nicole Avery Johnson Empty
MesajKonu: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 8:06 am

[color=white]Ok Atma Teknikleri dersliğine gitmeden bir yandan da oranın nasıl olduğunu merak ediyordum. Aslında tahmin etmek pek zor değildi. Her tarafta ok atma malzemeleri falan vardır. Bir de kesinlikle tüm Apollon çocukları oradan ders alıyordur. Acaba eğitmen kimdi? Kesinlikle Apollon çocuklarından biriydi. Buna bahse girebilirdim.

Ben bunları düşünürken az daha dersliği geçiyormuşum. Hemen geriye dönüp içeriye girdim. Tam tahmin ettiğim gibiydi. Oklar, yaylar, hedef tahtaları düzenli bir şekilde dizilmişti. İçeride de sırtı bana dönük bir çocuk duruyordu.

Çocuk benim geldiğimi duyunca bana döndü. Uzun kahverengi saçları -yani erkeklere göre uzun- ve yeşil gözleri vardı. Besbelli ki kampta çok popülerdi. Acaba neden daha önce dikkatimi çekmemişti?

Çocuk bana yaklaşıp elini uzattı. "Ben Yondaime Hokage. Ok Atma Teknikleri Eğitmeni'yim." dedi. Sonra bana yay ve ok verip bir hedef tahtasının karşısına sürükledi beni.

"Şimdi sana nasıl yayı tutacağını göstereceğim. Böylece nasıl ok atacağını görmüş olacağız."
Edward J. F. Newgate
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Edward J. F. Newgate

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeSalı Mart 15, 2011 5:48 am

"Şimdi sana nasıl yayı tutacağını göstereceğim. Önce nasıl rahat ve sağlam duracağına karar ver. Hangi ayağına daha çok yükleniyorsan onu öne at. Göğsün dik dursun ve hedefe baksın. Ayaklarının ucuda atacağın hedefi göstermeli acil durumlar hariç. Önce yavaş yavaş kirişi çekmen ile başlıyoruz." Önce kirişi çekmeliydi ki yanlışlarını görüp düzeltme şansım olmalıydı. Eğer bir ok atarken omzunuzu sağlam tutmuyorsanız ona 2 ay veda edebilirsiniz. Henüz hiç bir öğrencime böyle bir şey olmamıştı. Ama bir kaçı kıyısından dönmüştü.

Yeni öğrencim Nicole Avery Johnson, onu bir kaç yerde görmüş ve adını hatırlayabilmiştim. Geleli çok olmuyordu ama aktif biriydi. Aktif olmak her zaman işe yarar diye düşündüm. Bir yandanda kirişi nasıl çektiğine bakıyordum. Yavaş yavaş çekiyordu. Ama çekişinde bir kusur yoktu bu iyiye işaretti. Ona baktım sırıttım sadağımdan bir ok çıkarıp uzattım. "Sağlam bir şekilde bir atış göster bana" dedim. Bakalım yeni öğrenci ne kadar yetenekliydi.

Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeSalı Mart 15, 2011 7:44 am

"Şimdi sana nasıl yayı tutacağını göstereceğim. Önce nasıl rahat ve sağlam duracağına karar ver. Hangi ayağına daha çok yükleniyorsan onu öne at. Göğsün dik dursun ve hedefe baksın. Ayaklarının ucuda atacağın hedefi göstermeli acil durumlar hariç. Önce yavaş yavaş kirişi çekmen ile başlıyoruz." Hepsini sırayla yapmaya çalıştım. Rahat ve sağlam dur, en çok yüklendiğin ayağı öne koy, göğsün dik ve hedefe bakacak, ayaklarının ucu hedef aldığın yeri gösterecek. Ohoo... Önce kirişi çekmekle başlıyormuşuz. Aman ne rahatladım ne rahatladım.

Kirişi çekmeyi denedim. Bir yandan da çaktırmadan Yondaime'in yüz ifadesine bakıyordum. Yüz ifadesinden aldığım kadarıyla iyi gidiyordu. Aferin bana. Böyle devam. Sonra Yondaime sırıttı ve bir ok çıkarıp bana verdi.

"Sağlam bir şekilde bir atış göster bana." dedi Yondaime. Ne yapmamı istediğini anlamıştım. Hadi bir ok at! demek istiyordu. Ben de onu mu kıracaktım yani?

Ok alıp yaya taktım ve yayı biraz gerdim. Ama bu az olmuş gibi geldi. Biraz daha geldim. Duruşumu da ayarlamaya çalıştım. Omuzlar ve göğüs dik, sağ ayağını öne at. Olmuştu galiba. Derin bir nefes alarak yayı bıraktım.

Nicole Avery Johnson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson