Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nicole Avery Johnson

2 posters
YazarMesaj
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

Nicole Avery Johnson Empty
MesajKonu: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 4:09 am

Bu aralar dersliklere sarmış durumdaydım. Şu Büyü Teknikleri dersini merak ediyordum. Büyü falan yapıyorlardı galiba. Öyleyse tam da Hekate çocuklarına göre bir yer olmalıydı. Bir gidip görmek istiyordum.

İçerisi boştu. Tabii ya, büyü yaptıkları için kağıda ihtiyaçları yoktu. Acaba eğitmen ya da profesör kimdi? Etrafıma bakındım. Civarda da kimse görün müyordu ki. Burada yetenek desleri de veriyor olabilirlerdi. Eyvah! Benim bir yeteneğim yoktu ki? Nasıl ders alacaktım?

O sırada içeriden biri girdi ama yüzünü göremedim. Derin bir nefes aldım. Ders başlıyordu.
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 6:05 am

Dersliğin arka tarafındaki malzeme odasını keşfediyordum. Güçleri kendi üzerimde denetmektense, burayı iyi bilip, gerekeni bulmak çok daha mantıklıydı. Bu sırada kapının açıldığını duydum.
Kimse seslenmeyince yanlış duyduğumu düşünsem de, burada olmadığımızı düşünen bir melez olabileceğini tahmin edip sınıfa geçtim. Karşımda Ares kızı Nicole duruyordu. David ile çıktıklarını duymuştum ama David'i uyanık yakalayamadığım için soramamıştım.
"Hoşgeldin Nicole!" dedim gülümseyerek. Şaşkınlıkla bana bakıyordu. Eğitmen olduğumu bilmeyen bir melez daha görmenin komikliğiyle güldüm ve "Ders almaya değil ders vermeye geldim. Eeee? Özel gücün ne bakalım?" dedim.
"Aslında, ben özel gücümün ne olduğunu bilmiyorum." dedi. Bir süre düşündüm. Bir Ares kızının ne gibi bir gücü olabilirdi acaba? En sonunda klasik sorumu sordum. "Kendinde garip bir şeyler hissettin mi? Mesela Hephaistos çocukları ateşe karşı dayanıklı olabiliyor ve bunun özel güç olduğunu fark edemeyebiliyorlar." dedim ve cevabını beklemeye başladım.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 9:56 am

İçeriye gireni görünce şaşırdım. Bir eğitmen falan gelmesini bekliyordum ama bir Hypnos kızının gelmesini beklemiyordum. Onlar günde üç öğün uyurlar sanıyordum yani.

Kız bana gülümseyerek "Hoşgeldin Nicole!" dedi. Adımı nereden biliyordu bu kız? Kesin David'den duymuş olmalıydı. Doğrusunu isterseniz onun kardeşleriyle hiç ilgilenmiyordum.

"Ders almaya değil ders vermeye geldim. Eeee? Özel gücün ne bakalım?" diye açıkladı durumu. Off. Kızın çok eğlendiği belli oluyordu. Kesinlikle can sıkıcıydı. Buraya milleti eğlendirmeye gelmemiştim ama elim kolum bağlı sorusuna cevap verdim. "Aslında, ben özel gücümün ne olduğunu bilmiyorum."

Kız bir süre düşündü. Hah, bu kızdan eğitmen olamayacağı belkliydi zaten. Ne diye Athena bu kızı almıştı ki?

"Kendinde garip bir şeyler hissettin mi? Mesela Hephaistos çocukları ateşe karşı dayanıklı olabiliyor ve bunun özel güç olduğunu fark edemeyebiliyorlar."

Hah! Düşüncemde haklı olduğum ortaya çıkmıştı işte. Bana neydi Hephaistos çocuklarından yani? Ama eğitmen oydu maalesef. O yüzden düşünmeye başladım. Ne gibi bir özel gücüm olabilirdi ki? Hımm. Dur bir saniye. Hatırlıyorum da geçen yıl okula geldiğimde benden önce gelen bir çocuk oturacağım sıraya görünmez yapıştırıcı sürmüştü ve ben nasıl olduğu bilinmez bir şekilde bunu farketmiştim. Ve yine geçen yıl bana biri çelme takmadan önce bunu farkedip hareketini tersine çevirmiştim - tam ayağını uzattığı zamanda tüm gücümle ayağına basıp öyle geçmiştim. Çocuğa numarasını anladığını belirten bir bakış atmaktan da geri durmamıştım.

"Soruna cevap vereceğim ama önce bana adını söylemelisin?" dedim.

"Adım Alexis Lavinia Montgomery. Ve soruma gelirsek..."

Kız ne kadar sabırsızdı. Cevap verecektim işte. "Ne kadar sabırsızsın. Biraz beklesen olmuyor muydu? Soruna gelirsek bu bir özel yetenek mi bilmiyorum ama... Sanırım birileri bana bir şey yapacağı sırada mesela çelme takacağı zaman çelme takmadan önce bunu anlayabiliyorum."
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeSalı Mart 15, 2011 4:51 am

Bana savaşta düşmanının planını önceden tahmin eden bir komutanı hatırlatmıştı. Eh, bundan daha doğal bir şey olamazdı, öyle değil mi? "Peki, bunun sadece bir anlık mı, yoksa gerçekten bir güç mü olduğunu anlamalıyız. Ben sana çeşitli şekillerde saldıracağım. Ama bir saniye..." diyip malzemelerin arasından siyah bir gözbağı buldum ve "Önce şunu bağlayalım." dedim. Yanına gittiğimde aniden kolunu bükmek için hamle yaptım. Ancak anında karşılık verdi ve kurtuldu. Sinirle "Ne yapıyorsun!?" diye bağırdı.
Gülümseyerek "Sen bir Ares kızısın. Gözlerini kapatım saldırmaya kalksaydım haberin olacaktı ve melez içgüdülerinle kendini savunmak için tetikte olacaktın." dedim.
"Ama şimdi bunun bir yetenek olduğunu düşünüyorum ve işte" gözbağını uzattım "bunu gözlerine bağla. Şimdi gücünü geliştirelim." dedim.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeSalı Mart 15, 2011 7:25 am

Alexis düşünür gibiydi. "Peki, bunun sadece bir anlık mı, yoksa gerçekten bir güç mü olduğunu anlamalıyız. Ben sana çeşitli şekillerde saldıracağım. Ama bir saniye..." deyip malzemelerin yanına gitti ve siyah bir göz bandı bulup çıkardı. "Önce şunu bağlayalım." dedi. Ama ben onu dinlemiyordum. Dikkatimi birden kafamın içinde beliren görüntüye vermişti. Alexis elinde gözbandıyla yanıma geliyor ama gözbandını bağlamak yerine kolumu büküyordu. Bu görüş kaç saniye sürmüştü bilmiyorum ama uyandığımda Alexis yanıma geliyordu. Ne olacak diye bekledim bir yandan da kolumu bükmeye kalkarsa diye tetikte bekliyordum. Aynen görüşümdeki gibi oldu. Alexis yanıma geldi ve kolumu bükmeye çalıştı. Ondan kurtuldum.

"Ne yapıyorsun?!" diye bağırdım sinirle.

"Sen bir Ares kızısın. Gözlerini kapatım saldırmaya kalksaydım haberin olacaktı ve melez içgüdülerinle kendini savunmak için tetikte olacaktın." dedi Alexis gülümseyerek. Galiba gerçekten öyle olması gerekiyordu. Sonra devam etti. "Ama şimdi bunun bir yetenek olduğunu düşünüyorum ve işte-" gözbağını bana verdi. "-bunu gözlerine bağla. Şimdi gücünü geliştirelim." Meraktan bandı gözlerime bağladım. Gücümü geliştirecekmişmiş. Nasıl olacaktı o? Ama her ne kadar inanmasam da içten içe biraz heyecanlanmıştım. Sonuçta bir özel yeteneğim vardı. Hem de anladığım kadarıyla bayağı faydalı bir yetenekti.
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 9:34 am

Gözlerini bağladı ve "Hazırım." dedi. En ufak bir şey göremediğine emin olunca "Tamam, şimdi sağa ve sola 5'er tur dön." dedim. Buna sinir olduğu her halinden belli olsa da uymak zorunda olduğu için dönmeye başladı.
Ben de sessizce uzaklaştım ve uygun anı beklemeye başladım. Dönmeyi bitirdiği anda saldırıya geçtim ama hızla sola kaçarak kurtuldu. Gücü oldukça etkileyiciydi. Vakit kaybetmeden tekrar saldırdım. Bir kez daha kurtuldu.
"Boşuna uğraşıyorsun!" dedi sırıtarak. Ben de sırıttım ve
"Sana öyle geliyor. Öğretmen olarak gücünü geliştirmek benim görevim ve bunu yapmanın yollarından biri de denemek." dedim ve tekrar saldırdım.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeC.tesi Mart 19, 2011 5:50 am

"Sana öyle geliyor. Öğretmen olarak gücünü geliştirmek benim görevim ve bunu yapmanın yollarından biri de denemek." dedi. Ah, galiba burası beni biraz salaklaştırmıştı. Neden boşuna uğraşıyorsun demiştim ki mal gibi. Böyle diyeceği belliydi oysa. Bunu dedikten sonra tekrar saldırmıştı. Bu sefer aşağıya eğilip arkama geçmişti ve arkamdan saldıracaktı ama ben hamlesini önceden hissedip geriye çekilmiştim. Ama yine de arkama tam zamanında dönememiş ve Alexis kafama vurmuştu. Bu demekti ki birisi arkamdan saldırsa durduramazdım. Tam anlamıyla yanmıştım.

"Şimdi ne olacak?" diye sordum.

Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 5:22 am

Anlaşılan gücünün zayıf bir noktası vardı. "Arkadan saldırıları önceden farkedemiyorsun. Tamam, her şeyi yavaş yapalım. Senden olabildiğince konsantre olmanı istiyorum. Ben sana saldıracağım. Ancak bunun zamanı belli değil. Sen konsantre olup beni hissetmeye çalış." dedim. 'Tamam' anlamında başını salladı ve gözlerini kapatıp konsantre olmaya başladı. Savaş alanında böyle konsantre olamayacaktı, ancak pratik yaparak ön saldırı tahminlerindeki kadar başarılı olabilirdi.
Geri çekilip yaklaşık iki dakika bekledim ve sonra saldırdım. Ben tam kolunu tutmuşken engellemeye çalıştı ama başarılı olamamıştı. Gözlerini açtığında "Sen kolumu tutmadan iki saniye önce gördüm." dedi.
"O halde daha çok pratik yapmalıyız." dedim ve "Konsantre ol bakalım!" diyerek geri çekildim.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 2:50 am

Alexis'i hissetmeye konsantre oldum. Yeteneğimin zayıf noktası arkamda diye arkadan saldırıyordu. Onu daha demin kolumu tutmadan iki saniye önce görmüştüm. Acaba bu sefer fark edebilecek miydim?

Alexis hala saldırmamıştı. Bir gariplik vardı bunda. Niye bekliyordu ki?

Ben böyle düüşünürken aklıma bir görüntü geldi. Alexis önce arkamdan kolumu tutmaya çalışacak, ben de onu engellemeye çalışırken bana çelme takacaktı. Böylece şah mat olacaktım. Buna izin veremezdim.

Alexis tam kolumu tutmaya çalışacağı sırada onu şaşırtarak yere eğildim. Sonra hala aşımı yere eğik tutraka bana çelmey takmasına fırsat vermeden arkasına geçtim ve geçerken ben ona çelme taktım. K*çüstü yere çakıldı.
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 3:56 am

Gücünü kullanmakta gittikçe ustalaşıyordu, ama çok daha iyi olabilirdi. Tekrar ayağa kalktım ve "Tamam, birkaç kez daha deneyelim. Eğer yeterince iyiysen mezun olacaksın. Tabii önce küçük bir sınav olacak." dedim ve tekrar saldırı anımı hesaplamaya başladım.
Yeterince beklediğime karar verince saldırdım, ancak beni bir kez daha engelledi. Sınav vakti gelmişti. Bu fikirle sırıtarak 'Bakalım canavarlara karşı da bu kadar güçlü müsün?' diye düşündüm.
Gözleri hâla bağlı olduğu için sessizce sınıfın kenarındaki kafese gittim ve bir drakon belirmesini sağladım. Tipik deneğim... Nicole'ün duyamayacağı bir sesle hipnozumu yaptım ve "Tamam Nicole, sınavın başlamak üzere." dedim. Her ihtimale karşı hançerimi hazır tutarak kafesin kapısını açtım. Drakonu hipnotize ederken, zarar vermemesini sıkı sıkı emretmiştim. Bu nedenle korkum yoktu ama yine de tetikteydim.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 10:07 am

Yine Alexis'e odaklandım. Acaba sınavım neydi merak ediyordum. Dur bir saniye. Ne yapıyordu öyle o? Evet evet, bir drakonu kafesten çıkarıyordu. Bana drakonu saldırtacaktı. Ah, bende bir drakona papuç bırakacak göz var mıydı?

Drakon bana sladırırken kenara çekildim. Kafamı tutmaya çalışacaktı -eğer onu farketmeseydim başarılı olurdu- ama yere eğildim. Bu sefer drakon arkama geçti. Hızlıca yerde yuvarlanıp saldırısından kaçtım. Aaba şimdi ne olacaktı?
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePerş. Nis. 14, 2011 1:23 am

Evet, drakonu da fark etmiş ve saldırıyı engellemişti. "Gözlerini açabilirsin." dedim. Bezi çözdü ve merakla bana baktı. "Bunu tahmin edemiyor musun?" dedim ve "Nicole Avery Johnson, Büyü Teknikleri Sınıfı'ndan başarıyla mezun oldun, tebrik ederim." dedim.
"Sonunda!" diyerek dışarı çıktı. Ben de drakonu hipnotize edip kafesine geri koydum ve yeni bir öğrenci gelmesi için dua ettim. Yoksa sıkıntıdan patlayabilirdim.

Nicole Avery Johnson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson