Kılıç eğitiminde yaralandıktan sonra. Ayaklarımı sürüyerek revire doğru yürüdüm. Revire vardığımda içerde pek fazla kişi yoktu. Boş bir yatak buldum ve kendimi onun üstüne attım. Yaramı görsünler diye yaramın üste gelceği şeilkde yatmıştım. Yattığım anda uykuya daldım. Uyurken arada sırada biraz acı çekiyordum.Acılar yüzünden uyandım ve etrafa bakındım. Etrafta kimse yoktu,sonra belime baktım ve sargılı olduğunu gördüm. Biraz acıyordu ama yürümemi engelleyecek kadar değildi. Dışarı baktığımda ortamın karanlık olduğunu fark ettim. Gece olmuştu,dışarıya bakarken birden içimi bir güç kapladı ve acımı dindirmeye başladı. Artık yürürken acımıyordu hatta bir iki gün dinlenirsem koşabilirdimde. ''Sağol,anne'' diye söylendim. Ve revirden dışarı çıktım. Gece nin ortasında ne kadar yürürsem o kadar güçleniyordum. Yukarı doğru baktım ve ''Sanırım gerçektende beni izliyorsun. Ha?'' dedim ve yürümeye devam ettim. Kulubeme vardığımda kardeşlerimle konuşmadan kendimi yatağa attım ve uyumaya başladım.