7- Arenada rp yazacaksın.
Mekan: Arena
Katılacaklar: Tiffany ve Claire
Bugün canım savaşmak istiyordu. Daha önce hiç kılıç kullanmamıştım. Kılıç nasıl kullanılır öğrenmeliydim. Her zaman yay-ok ile savaşamazdım ki. Bir gün kılıç kullanmak zorunda kalacağımı biliyordum. Arenaya gitmeye karar verdim. Üzerimi giyindim, saçımı topladım ve kulübemden çıktım. Arenaya doğru ilerlemeye başladım. Yolda birkaç Ares kampçısı gördüm ve arenaya gitmekte biraz tereddüt ettim ama gitmek zorundaydım. Ne olabilirdi ki zaten? En fazla rezil olurdum. Bunları düşünürken arenaya vardım. Artık çok geçti. Buraya kadar gelmiştim, kılıç kullanmadan gidemezdim.
Savaş alanına girdim. Etrafıma bakmaya başladım. Birçok kişi savaşıyordu. Onları izlerken bir kız dikkatimi çekti. Kenarda durmuş savaşanları izliyordu. Onu kampta ilk defa görüyordum. Büyük ihtimalle kampa yeni gelmişti. Yanına gitmeye karar verdim ve kenardan ona doğru yürüdüm.
Yanına vardığımda "Merhaba" diyerek gülümsedim.
Kız çok hızlı bir şekilde dönüp bana baktı. Anlaşılan geldiğimi fark etmemişti ve sesimi duyunca korkmuştu. Kız çok güzeldi. Uzun sarı saçlı, mavi gözlüydü. Üzerine pembe bir kıyafet giymişti. Tahminime göre Afrodit kulübesindendi.