Roc ile birbirimize bakıp duruyorduk . Sanırım aklımızdan aynı şeyler geçiyordu. Acaba alışverişe mi gitseydik. Çünkü Tamara ve Lara’nın bize bakışları değişmişti. Sanki bizden ayrılmak istiyorlardı. Aklımdan bunlar geçerken Roc bana gülümseyerek Eee, New York’ta açılan yeni mağazayı duydun mu dedi . Ona gülümseyerek Tabi, kızlar için çok güzel kıyafetler varmış dedim. Lara ve Tamara bir anda gülmeye başladırlar ve bize sarıldılar. İlk söyledikleri cümle ise Neredeymiş bu dükkan oldu. Aslında New York’u çok iyi biliyordum. Ama ne zamandır New York’a gelmediğim için her yeri karıştırıyordum. Her neyse…
Yolda yürürken kızlar çok güzel bir kıyafet gördü ve mağazaya girdiler. Biz ise Roc’la dışarıda kalmayı tercih etmiştik. Roc’la konuşurken kızların geldiğini gördük . Çok sevinçliydiler çünkü ellerinde torbalar vardı. Daha ilk mağazadan alışveriş yapmışlardı. Yol da yürürken bize kıyafetleri gösterdiler. Kıyafetleri bizde beğenmiştik .Yolda giderken başka bir mağaza gördük . Bu sefer biz kıyafet alacaktık ama kızlar da bizimle gelmişti. Mağazanın erkek reyonuna gelince gözüm bir gömleğe takıldı. Şahsen ben gömlek giymeyi daha çok severdim ama Roc’a bakınca t-shirlere baktığını gördüm. Mağazada birkaç kıyafet beğendikten sonra dışarı çıktık . New York turumuz harika geçiyordu.