Tamara bizi atlatacağını sanıyordu ama unutmaması gereken en önemli şey melezlerin hislerinin kuvvetli olması ve tabiki ben ve Ange'nin uyanıklığıydı. Ange'yle Zell'i takip ettik ve Hestia Kulübesine gelince kapıyı hızlıca açtık. Bunu beklemeyen Zell arkasını döndü ve bize gayet kötü bir bakış attı çünkü onu suçüstü yakalamıştık. Küçük bir sırt çantasını kıyafetlerle dolduruyordu, yanına gittik ve '' Sanırım vazgeçmiştin bu işten '' dedik. '' Evet, vazgeçtim '' Aah hala bizi kandırmaya çalışıyordu. Ann '' Bak gitmek istiyorsun bunu biliyoruz ama seni asla tek gönderemeyiz. Orası bura gibi değil , çok tehlikeli ve tek başına bu tehlikelerle mücadele edemezsin '' Zell biraz düşündü ve gitmeyi çok istiyordu bu her halinden belliydi. ''Tamam ama satmak yok '' Ann elini uzattı, üstüne elimi koydum ve Zell'in koymasını bekledik, bir süre sonra o da koydu ve hep birlikte '' Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için '' diyip, gülmeye başladık ve tekrar ormanın yolu tuttuk. Ama bu sefer biraz daha kalabalıktık çünkü pegasuslarımızı da yanımıza almıştık.