İçimi yine kara düşünceler aldı.Acaba New York'a pegasusumla mı yoksa bir arkadaşımlamı kaçsaydım.Ama Fearless ile ne zamandır ilgilenmediğim aklımın ucundan geçti.Bu yüzden pegasus ahırına doğru yola koyuldum.Ahıra giderken önüme kim çıktıysa selam verdim.Ahıra girmeden önce etrafıma bakındım.Sanırım kimse yoktu.Sinsice içeri girdim.Fearless aynı köşesinde durmuştu.Beni görünce çok sevindiğini gördüm.Yanına gittim ve küp şeker verdim.Bir tane daha isteyince vermedim çünkü bu aralar çok kilo almıştı.Onu rejime sokmalıydık.Fearless'i dışarı çıkarmadan önce dışarı çıkıp birileri varmı diye baktım.Kimse yoktu.Fearless'i hemen dışarı çıkartım ve sırtına atladım.Kulağına New York diye fısıldadım.Uçmaya başlamıştık.Sanırım çok heycanlı olcaktı.Yaklaşık yarım saat sonra bir binanın tepesinde indim.Fearless'i geri gönderdim ve apartmanın yangın merdiveninden aşağı inmeye başladım.Aşağıya zor da olsa indim.Şimdi sıra ne yapacağımdaydı.Hava çok soğuktu ve yatacak bir yerim de yoktu.Keşke kampta kalsaydaydım diye düşündüm.Ama buraya bir kere gelmiştim.Geri kolay kolay dönmiyecektim.Keşke babam anlatırken dinleneseydim akrabalarımızın nerede yaşadığını.Neyse bir yerde durdum.Çok yorulmuştum.Bu yüzden yere oturdum.Cebimde 151 dolar vardı.Karşımdaki markete gittim.Bir yarım ekmek menü sipariş ettim.Gelmesini beklerken dışarıyı da izliyordum.Sonra garson bana yemeğin geldiğini söyledi.Yemeği yemeye başladım.Sanırım beş dakikaya bitmişti.Parasını ödedim ve dışarı çıktım.Gerçekten üşümüştüm.Acaba bir oteldemi kalmalıydım.Ama param yetmezdi.Aslında sanırım bu fikir kötüydü.Geri dönmeliydim.Geldiğim binanın üzerine çıktım.Sonra Fearless'in düdüğünü öttürdüm.Dostum on beş dakika sonra gelmişti.Sırtına atladım.New York'a yeniden baktım.Sanırım burayı sevmiştim ve birdaha gelicektim.Fearless hızlı bir şekilde uçmaya başladı.Acaba kampta kaçtığım belli olmuşmuydu.Bunu kampa gidince anliycaktım ama sanırım belli olmuştu.Fearless asla bu kadar hızlı gelmezdi.Kampa doğru gelirken bir daha bu kadar soğukta bir yere kaçmiycağıma kendi kendime söz verdim.Fearless kampın girişince aşağıya indi.Kampın önünde beni bekleyen yaklaşık on beş melez ve Kherion vardı.Sanırım işim bu kadardı.Cezalandırılcaktım.