Athena kulübesi'yle ilk kavgamı gerçekleştirmeyecektim.Onlarla kavga edersek,puanlarımız olduğu gibi aşağı çekilirdi ve burda Athena kulübesiyle tek iyi anlaşan benmişim gibi duruyordu.Yon'la ikimiz kavgayı önleyecektik.Tabii Yon'da sinirine hakim olamayıp onlara bir uçan tekme göndermezse.Ah,ama özel gücümle ona engel olabilirdim.Yani,sanırım...Leo temizlik yapmak için kulübeye döneceğini söylediğinde ona itiraz edecek yoktu.Belki de yapabilecek en iyi şeydi temizlik.Ama kısa bir süre sonra yanına Tiff'i ve beni çağırınca koşarak ulübeye gittik.Tiff2in o ortamdan ayrılması bir bakıma iyi olmuştu.Yoksa Lucy'in üstüne atlayacağından şüpheliydim.
kulübeye girdiğimizde gözümüzü deşebilecek kadar parlak bir yeşil ışıkla karşılaştım.Ama biz Apollon çocuğuyduk ve parlamalara alışıktık. "Sence ne olabilir?" diye sordum Tiff'e.Leo'da kulübenin içinde onu çıkartabilecek bir şey arıyordu. "Bilmiyorum.Ama yeşil bana Athena kulübesini hatırlatıyor." dedi yüzünü buruşturarak.Evet,sanırım nu iş üyüce ilerlemeye başlamıştı.kampta düşmanlık yapmak istemiyordum.Athena kulübesi yenilgiyi kabul etmezlerdi.
"Onların olması büyük bir ihtimal.Ben giderken bir kaç Athena kızı kıkırdaşıyordu." diye olayı aydınlattı Leo.O zamana kadar farketmediğim birşeyse bütün kulübe yeşil ışığın başına toplanmıştı.Mark ve Teo oturdukları koltuktan kalkarak kapıya doğru yöneldiler.
"Bunun ne olduğu konusunda bize hesap verecekler.Gerekirse işkenceyle alacağım onlardan." diye mırıldanıyorlardı.Yon kapının önüne geçip onların önüne kesti. "Sakin olun.Ne olduğunu bulalım ilk önce." dedi.Onunda sakin olmaya çalıştığını anlayabiliyordum.Teo ellerini saçında gezdirerek, "bizde onu öğrenmek için gidiyoruz ya." dedi. "buldum!" diye bağırdı kulübenin öbür ucundan Kev.bütün gözler yine ona döndü.Bunu nasıl çıkaracağımımızı bulmuştu? "Athena kulübesinden nasıl intikam alacağımızı buldum!" diye tekrarladı.gözlerimi devirdim ama elimde olmadan gülümsedim.Kev hiç bir zaman değişmeyecekti.Fenix hemen onun yanına gitti.Mark ve Teo'da onların yanına gidip birlikte fısıldaşmaya başladılar.Yon içini çekti ve bizim durduğumuz yere,yeşil ışık saçan cisme -en azından cisim olduğundan emin olmuştuk- yaklaştı ve eğilip onu incelemeye başladı.
Krist ve Julia bir koltuğa oturmuş fısıldaşıyorlardı.
"O kadar temizlik yaptık." dedi krist,oturduğu yerden duyabileceğimiz kadar yükseltmişti sesini. "Ve en büyük rakibimiz Athena kulübesi." diye sözünü tamamladı Julia.tiff ellerini çırpıp Yon ve bana döndü.
"O zaman bu yeşil topta,bizi geciktirecek,temizliğimize engel olacak birşey olabilir!"