Bugün her zamanki gibi meydanda dolanıyordum.O sırada tıpkı benim gibi yalnız dolaşan birini daha gördüm.Bu durumu değiştirmek gerek tabii.Hemen kızın yanına gidip "Merhaba,ben Thalia" dedim kocaman bir gülümsemeyle.Kız da gülümseme karşılık vererek "Ben de Summer,tanıştığıma memnun oldum Thalia." dedi.Gerçekten de dost canlısıydı,bunu bir bakışta anlamak mümkündi."Eee biraz dolaşmaya ne dersin?Biraz da anket yapalım..En sevdiğin meyve?" "Konuya hızlı giriyorsun Thalia" dedi ve kıkırdadı.lightgreen"Hım..Sanırım çilek" "Heyy benim de çileek." dedim ve ağzım akmaya başlamış gibi taklit yaptım."Ahh..Bu soruyu sormasaydın keşke şimdi canım çilek çektii" dedi Summer."Bunu giderecek bir çözüm var" dedim kamp marketini işaret ederek.Kafasını 'Haydi gidelim' manasında salladı.
Bir de bu eksikti,market kapalıydı.İhtiyacımız olmasaydı kesin açık olurdu."Thalia,sen hiç tarlalara gittin mi?" Neden böyle bir soru sormuştu anlamamıştım."Şey,hayır.Neden ki?" dedim."O zaman bugün şanslı günün Thalia,hem tarlaları görmüş olacak hem de çilek yiyeceksin" dedi."O çilekleri yemek yasak sanıyordum" dedim.Summer'ın bakışlarından zaten yasak olduğunu bildiğini söyler gibi bir hali olduğu anlaşılıyordu.Bunun tek bir anlamı vardı."Diyorsun ki biraz Hermes çocuğu gibi davranalım." dedim ve sırıttım.