Tanrı/Tanrıça ebeveyninle ilk karşılaşmanızın rpsini yaz.
Mekan: Olimpos Konseyi
Katılacaklar: Sadece sen.
(Ebeveynin olan Tanrı sitede varsa, kendisinden sana katılmasını isteyebilir, birlikte rp yapabilirsiniz.)
Tanrı ebeveynin tarafından sana bir sihirli eşya verilmesiyle ilgili rp yazacaksın.
Mekan: İstediğin yer
Katılacaklar: Sen ve ebeveynin.
(Ebeveynin oyunda olan bir karakterse, sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Rp bittikten sonra sihirli eşyanın profilinde görünmesi için 'karakter' kategorisinden mesaj yaz.)Lucy annemizi görmüştü bende görmek için can atıyordum.Tanrılar ve Tanrıçaların Empire State Binası'nda olduklarını biliyordum.Ancak yolunu bilmiyordum.
''Lucy!'' ''Efendim!'' ''Bana Empire State Binası'nın yerini tarif edebilirmisin?'' Lucy bana yerini ince ayrıntılarına kadar anlattı.Hepsini tekrar ederek öğrenmeye çalışıyordum.
''Sağol!'' Dedim.
Dışarı çıktığımda ilk işim Pegasus ahırlarına gitmek oldu.Gittiğimde Bailey'i görmekte epeyce zorlanmıştım.Başka bir pegasus ile uçuyordu.
''Bailey!'' Diye bağırdım.Duymamıştı.Tekrar bağırdım bu sefer sesim diğerine göre epeyce sert idi.Bu sefer beni duymuştu.Yanıma geldi.Ona,
''Bailey'im Empire State Binasına gidiyoruz.Bana yardım edecek misin?'' Narin bir şekilde kafasını salladı.
''Sağol Bailey'im!'' Dedim ve onu okşamaya başladım.
Daha sonra üstüne bindim.Ve hızla havalandık.Lucy'in bana söylediği şekilde yol aldık.En sonunda baya katlı bir bina gördüm. ''Burası kesinlikle Empire State Binasıdır!'' Dedim içimden Bailey'i durdurtarak Empire State Binası'nın önünde durduk.Kapıda bir adam duruyordu.
''Hay aksi!'' Adamdan anahtarı almak zordu.Acaba bunu nasıl yapacaktım.Lucy'in söylediği gibi bu adamı korkutmam lazımdı.Kılıcımı çıkardım ve adamın boğaz hizasına tuttum.
''Bana anahtarı ver!'' Adam neye uğradığını şaşırmış bir şekilde bana bakıyordu.Korkuyla bana anahtarı verdi.Sevinçle anahtarı aldım ve asansörün yolunu tuttum.İçimde hem seviç hemde korku vardı.Asansörde anahtarı soktuktan sonra çıkan ''600'' sayısına bastım.Asansör sallanmaya başladı.Yukardaydım.Benden büyük kapıyı hızla ittirerek içeri girdim.Karşımdaydı annem...
(Anne
)