Binicilik sınıfından içeri yanında pegasusuyla bir çocuk girdi ve "Merhaba ben Athena kulübesinden William kısaca Will. Pegasus binicilik dersi almak istiyorum." dedi. Ayağa kalkarak yanına gittim, ardından "Ben de Poseidon kızı ve pegasus eğitmeni Rose, Will. Tanıştığımıza memnun oldum." dedim. Will de bana tanıştığımıza sevindiğine dair bir şeyler mırıldandıktan sonra ona "Binicilik dersi için buradasın, değil mi?" diye sordum. Bana, "Evet, pegasusum Ashland ile daha önce zaten tanıştık. Şimdi binicilik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum." cevabını verdi. Başımı anladığımı belirtmek amaçlı salladıktan sonra ona dersliğin çıkışını işaret ettim ve "Derslik oldukça geniş ama bir pegasusun uçabilmesi için elverişli değil. En iyisi dışarıda çalışmamız." dedim. Böylece birlikte sınıftan çıkarak, pegasus ahırlarının önündeki açıklık alanın yolunu tuttuk. Yolda giderken, bu aralar Athena kulübesinden bir sürü meleze ders veriyor olduğumu düşünüyordum. Tabii bunun nedeni büyük ihtimalle artık becerileri temsil eden rozetlerin dağıtılıyor olmasıydı. Bilgelik Tanrıçası'nın çocuklarının bu rozetlerden geri kalmaktansa, pegasus ahırlarını temizlemeyi tercih edeceklerinden emindim.