Aria yatağımın üzerine çıkıp elindeki yastıkla bana vurmaya başladı. Bende dayanamayıp ilk bulduğum yastığı elime aldım ve Aria ya karşılık verdim. İkimizde birbirimize yastıklar atıyor ve odanın başka yerlerine saklanıp duruyorduk. Hemen komodinin yanına çömelip yatağın arkasında bana yastık fırlatan Aria ya seslendim. "Pes et Aria. Sonra bak uyarmadı deme."dedim. Aria kendine öz kahkahasıyla "Nihahaha, ben asla pes etmem tembel teneke."dedi. Şaşırmış gibi yapıp "Tembel teneke ha? Ben şimdi sana gösteririm."dedim ve elime ilk bulduğum yastığı alarak Arianın üstüne atıldım. Aria bir anda şoka uğrar gibi oldu ama çok geçmeden oda elindeki yastıkla bana saldırmaya başladı. Yorulana kadar yastık savaşı yaptık. En sonunda kahvaltı yapmadığımı hatırladım. Elimdeki yastığı yatağa koyarak "Tamam, artık yastık savaşını keselim. Olur mu? Ben acıktım da."dedim. Aria hayal kırıklığına uğramış gibi bana baktı "Ne yani, hemen pes mi ediyorsun?"dedi. Bende sırıtarak "Pes ettiğimi kim söylemiş. Ama şimdi kahvaltı yapmalıyım."dedim. Aria iki eliyle midesini tutarak "Sanırım ben de bir şeyler yesem hiç fena olmaz."dedi.