Sabah kalkınca yatağımı topladım.Olamaz saat 1 olmuştu.Kampta ne yapıcağımı bilemeden dolaştım biraz.Sonra ne yapmam gerektiğinden emin değildim ama bir şeyi özlüyordum.Melez kampına gittiğimden beri annemi özlemiştim.Onun yanına gitmek istiyordum.Ama melez kampından çıkmam yasaktı New York'a kadar.Hele yeraltına yolculuğumdan sonra izin verilceğini iç sanmazdım.
Ama genede çıkcakdım pegasusum vardı sonuçta çıkabilirdim.Gece olunca yanıma biraz kıyafet falan aldım ve pegasusumu ahırdan çıkardım.Ve New York'a doğru yola çıktım.Sabaha doğru New York'a varmıştım.Carrionite'ı ormanlık bir alana bıraktım ve burda kalması için tembihledim.Umarım anlamıştır diye düşündüm.Eve doğru yürüdüm.Kapıyı çaldım ve annem çıktı.Ve beni görünce biraz şaşırdı ve hemen beni kucakladı.Şehirde dolaşmaya çıktık.Ve bana
Melez kampından nasıl çıktındedi
Kaçtım dedim.
Nasıl
Pegasusumladedim.
Olanları anlattım ve devam ettik yürümüye sonunda kimsenin olmadığı bir yerde önümüze bir yaratık çıktı annem sisten dolayı fazla bir şey görememişti ama ben gördüm.Hemen kılıcımı çıkarıp saldırdım.Canavarı yendim.Ve akşama direk melez kampına döndüm